Vlieg met Emirates en krijg grootse kortingen op je overnachting

Vlieg met Emirates en krijg grootse kortingen op je overnachting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is weer tijd voor een interessante aanbieding bij Emirates. Onlangs kwamen ze nog met de actie dat je bij het boeken van je ticket een toegangsticket voor de Burj Khalifa kreeg. Ook was er een actie waarbij je korting krijg met je boarding pass bij verschillende attracties (My Emirates Pass) in de Verenigde Arabische Emiraten. Maar voor reizgers met Emirates is er weer een mooie nieuwe aanbieding met grootse kortingen op je overnachting in de Verenigde Arabische Emiraten.

Wat kun je verwachten?

Deze actie van Emirates is geldig van 1 mei en 30 september 2019. In deze periode moet je je ticket geboekt hebben, maar ook reizen met Emirates. Kortingen kunnen oplopen tot wel 35% korting op je verblijf. Emirates werkt samen met verschillende hotels en hotelketens. Denk hierbij aan:

  • Armani Hotel Dubai,
  • AccorHotels,
  • Marriott,
  • Emaar Hospitality Group,

Je kunt via onderstaande links je hotel boeken bij een van de deelnemende hotels. Let er wel op dat je je boardingpas bij check-in in het hotel moet kunnen laten zien.

Korting

Afhankelijk van het hotel heb je een hogere korting en andere voordelen. Laten we beginnen bij AccorHotels. Kortingen kunnen hier oplopen tot wel 30% op de reguliere prijzen. Daarnaast krijg je bij elk deelnemende hotel een gegarandeerde upgrade. Tevens zit er ontbijt inbegrepen in je overnachting en maak je kans op 500.000 Rewardspunten.Via deze website kun je je overnachting boeken.

Vlieg met Emirates en krijg grootse kortingen op je overnachting

Wil je liever overnachten bij een Marriott hotel, dan kan dat ook. Kortingen lopen dan op tot 25% inclusief gratis ontbijt. Je moet dan wel lid zijn van het loyaliteitsprogramma Marriott Bonvoy. Ben je dat nog niet, meld je hier dan aan. Zonder membership krijg je maar 15% korting en geen gratis ontbijt bij je overnachting. Verder spaar je ook Emirates Skywards miles bij overnachtingen in de deelnemende hotels. Via deze link kun je een Marriott Hotel boeken.

Vlieg met Emirates en krijg grootse kortingen op je overnachting

Bij het spectaculaire Armani Hotel krijg je kortingen die kunnen oplopen tot 35%. Vanuit dit hotel heb je een mooi uitzicht op de Burj Khalifa. Boeken kan hier.

En dan tot slot kun je nog bij de luxe hotelketen Emaar Hospitality Group boeken. Er zijn verschillende hotels en resorts die deelnemen aan deze actie. Ook hier kunnen de kortingen oplopen tot wel 35% korting. Verblijf je bij onderstaande hotels, dan krijg je zelfs gratis toegang tot de Dubai Aquarium, Underwater Zoo en VR Park:

  • Address Downtown,
  • Address Boulevard,
  • Address Dubai Mall,
  • Palace Downtown.

Een overnachting boeken bij Emaar doe je hier.

Grootse kortingen

Heb je dus onlangs (na 1 mei) je ticket bij Emirates geboekt richting Dubai en minimaal een overnachting, dan is het zeker interessant om van deze actie gebruik te maken. Je kunt mooie kortingen ontvangen op overnachtingen. Bij verschillende hotels is ontbijt zelfs inbegrepen. Daarnaast krijg je als member van bijvoorbeeld de loyaliteitsprogramma’s van Marriott en AccorHotels nog extra voordelen. Om alle voorwaarden en deelnemende hotels eens terug te lezen check je deze website.

Vlieg met Emirates en krijg grootse kortingen op je overnachting

Fijne vakantie!

Bron & Beeldmateriaal: Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *