Gratis ticket voor Burj Khalifa At The Top bij Emirates

Burj Khalifa Dubai

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Emirates heeft een tijdelijke actie voor reizigers naar Dubai. Reizigers die tot en met 23 juni een vlucht boeken naar Dubai voor de reisperiode 15 juni tot 30 september 2019 krijgen een gratis ticket voor At The Top; het observatieplatform van de Burj Khalifa. Zeker een must als je een bezoek brengt aan deze stad! De tickets zijn bovendien tijdelijk extra voordelig. Al vanaf €399 heb je een retourticket in Economy. In Business Class beginnen de tarieven bij €1999.

Emirates Routenieuws 2019

At The Top

Binnen 96 na aankoop van het ticket zal Emirates de reizigers een code toesturen per email. Hiermee kunnen passagiers bij de Burj Khalifa een ticket ophalen voor toegang tussen 08:30 en 14:30, en 19:00 tot 23:00.

Naast dit ticket kunnen alle Emirates passagiers komende zomer gebruik maken van de My Emirates Pass. Hiermee krijg je op vertoon van je boardingpass korting bij restaurants, attracties en activiteiten. De korting kan hoog oplopen wat het erg interessant maakt. Emirates vliegt 2x per dag vanaf Amsterdam naar Dubai met een Airbus A380 en vijf keer per week met een Boeing 777.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *