De My Emirates Pass is weer terug, veel voordeel in Verenigde Arabische Emiraten1 min leestijd

De A380 van Emirates (Bron: Emirates)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De My Emirates Pass van Emirates is weer terug voor de komende zomerperiode. Met deze ‘pas’ kun je bij meer dan 500 locaties korting krijgen in en rondom Dubai/Verenigde Arabische Emiraten. De korting loopt op tot 50% en geldt bij winkels, pretparken, spa’s, restaurants en meer. Deze pass is er vaker geweest, waaronder afgelopen winter.

Je kunt gebruik maken van de My Emirates Pass als je met Emirates richting Dubai bent gevlogen. Je hebt vervolgens je boardingpass, geprint of op je mobiel, en een ID nodig om daadwerkelijk gebruik te kunnen maken van deze korting. Deze pas is geldig tussen 1 mei en 31 augustus 2019 en kan onbeperkt gebruikt worden.

My Emirates Pass terug voor de zomer

Op deze pagina van de Arabische luchtvaartmaatschappij kun je alle voordelen vinden. Er zitten een aantal locaties bij die voor de meeste toeristen wel interessant zijn, waaronder de volgende:

  • 20% korting bij Atlantis
  • 20% korting bij Yas Waterworld Abu Dhabi & Ferrari World
  • 28% korting bij Ski Dubai
  • 25% korting bij Dubai Aquarium
  • 40% korting bij Dubai Ice Rink
  • 20% korting bij MOTIONGATE

Bij de winkels krijg je vaak 20% korting en voor restaurants loopt de korting op tot 50%. Voor alle voorwaarden van deze actie verwijzen we je ook naar deze website; onderaan staan deze bij de FAQ.

My Emirates PAss

Afbeeldingen ©Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *