Emirates start samenwerking met LATAM richting Brazilië

Aandelen LATAM defintief in handen van Delta

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Er zijn verschillende maatschappijen die vanuit Europa naar Brazilië vliegen. Je kunt hierbij denken aan KLM, Lufthansa en Air Europa. Bestemmingen als Sao Paulo, Rio de Janeiro en Fortaleza worden hierdoor aangevlogen. KLM heeft samen met Air France ook een goede samenwerking met het Braziliaanse GOL. Vlieg je bijvoorbeeld naar de hoofdstad Brasilia in Brazilië, dan kun je een segment vliegen met KLM en een segment met GOL. Dit komt door de codeshare overeenkomsten die zijn gesloten tussen deze partners. Onlangs heeft ook concurrent Emirates aangekondigd meer gebieden in Zuid-Amerika aan te bieden. Het gaat hier dan om bestemmingen in Brazilië.

Samenwerking met LATAM

Onlangs zijn Emirates en LATAM een codeshare overeenkomst gestart. LATAM Airlines voert vluchten uit naar verschillende bestemmingen binnen Zuid-Amerika. Denk aan bestemmingen in Chili en Brazilië. Emirates vliegt vanuit Dubai enkele keren per week naar Rio de Janeiro en Sao Paulo. Om reizigers meer bestemmingen in Brazilië aan te bieden is de samenwerking tussen Emirates en LATAM opgezet. Daarnaast kunnen reizigers van LATAM nu ook gemakkelijker vanuit Brazilië met Emirates de wereld overvliegen. De Zuid-Amerikaanse airline zal in samenwerking met Emirates 17 steden aanbieden.

Voordelen

Door de samenwerking zijn er niet alleen maar meer bestemmingen om uit te kiezen in Brazilië. De samenwerking moet er ook voor zorgen dat vluchten beter op elkaar aansluiten en men een minimale overstaptijd heeft. Vlieg je naar Brazilië met Emirates dan ga je met de vernieuwde Boeing 777-200LR naar Rio de Janeiro en met de A380 naar Sao Paulo.

Emirates start samenwerking met LATAM richting Brazilië

Bestemmingen

LATAM zal in samenwerking met Emirates de volgende codeshare vluchten uitvoeren vanuit Sao Paulo (GRU) of Rio de Janeiro (GIG) naar de volgende bestemmingen in Brazilië:

Emirates start samenwerking met LATAM richting Brazilië
Routes vanuit Sao Paulo of Rio de Janeiro met LATAM

Bron en beeldmateriaal: Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *