Asiana komt met Business Suite (voorheen First Class)1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Asiana Airlines zal per 1 september 2019 stoppen met de First Class cabine. Deze kun je vinden aan boord van de A380 toestellen. Deze toestellen voeren o.a. de vluchten uit van Seoul richting Frankfurt, Los Angeles en New York JFK.

De fysieke First Class cabine blijft echter bestaan, maar krijgt de naam Business Suite. Hierdoor hebben passagiers in business class toegang tot een luxere stoel met deur.

Asiana Business Suite

Het lijkt er echter op dat er een nieuwe tariefklasse komt, dus het is op dit moment niet duidelijk hoeveel miles je kwijt bent of dat je deze cabine helemaal niet kunt boeken met punten.

Business Suite passagiers blijven toegang houden tot de Asiana First Class lounge op Incheon Airport. Hierdoor heb je nog steeds de luxe van de first class lounge terwijl je eigenlijk in business class reist. Het eten blijft echter gelijk aan de huidige business class, net zoals de bagagevrijstellingen.

De Business Suite van Asiana is beschikbaar vanaf deze data:

  • Los Angeles OZ201/202 vanaf 11 september
  • Los Angeles OZ203/204 vanaf 27 oktober
  • New York JFK OZ221/222 vanaf 1 september
  • Frankfurt OZ541/542 vanaf 1 september

Op de onderstaande afbeelding kun je deze nieuwe cabine zien. Daaruit blijkt dat er drie rijen zijn met in totaal 12 stoelen. Een review van de reguliere business class aan boord van de Asiana business class kun je in dit artikel vinden.

Business Suite Asiana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *