Verdien Emirates Skywards met outletshoppen

Welke Fifth Freedom Flights heeft Emirates?

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als frequent flyer ben je altijd op zoek naar nieuwe manieren op punten te verdienen. Dat zijn kan door te vliegen, maar er zijn natuurlijk ook tal van andere mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld punten van een ander loyaliteitsprogramma omzetten (bijv. autoverhuur, hotels, etc.) in Miles. Emirates Skywards, het loyaliteitsprogramma van Emirates en flydubai, start nu een nieuwe samenwerking. Daardoor kun je nu met je aankopen bij diverse outlets ook punten sparen.

Skywards Miles verdienen

Emirates Skywards is een samenwerking gestart met The Bicester Village Shopping Collection. Door aankopen te doen bij een van de 1.300 outletwinkel op elf locaties wereldwijd kun je nu Skywards Miles verdienen. Deze kun je vervolgens gebruiken voor de aankoop van vluchten, upgrades en andere extra bij Emirates en flydubai.

Je krijgt 1 Skywards Mile voor elke euro, pond of 10 Chinese yuan die je spendeert. Je moet daarvoor de bonnetjes inleveren bij het Tourist Information Centre in de outlet. Kortingen uit de outlets in Europa kunnen oplopen tot 60%. In China gaan ze nog iets verder, daar kun je zelfs tot 80% korting krijgen op de originele winkelprijs.

Skywards Platinum en Gold leden krijgen toegang tot een speciale lounge. Daarvoor dien je tijdige een reservering te maken. Meer info lees je hier.

Verdien Skywards Miles met je uitgaven bij geselecteerde outlets (Bron: Emirates Skywards)
Verdien Skywards Miles met je uitgaven bij geselecteerde outlets (Bron: Emirates Skywards)

Maasmechelen Village

Het eerste Outlet Village van The Bicester Village Shopping Collection opende in het Verenigd Koninkrijk. Inmiddels zijn er elf zgn. Villages. Je kunt terecht in
Londen, Dublin, Parijs, Frankfurt, München, Brussel, Mila, Barcelona en Madrid. In China kun je terecht in Shanghai en Suzhou.

De dichtstbijzijnde vestiging voor onze Nederlandse en Belgische lezers is Maasmechelen. Dit is minder dan een uur rijden vanaf Brussel, Antwerpen, Dusseldorf, Keulen en Maastricht. Maasmechelen Villages is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag sluit de outlet een uur later.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *