Start je reis met een gezonde snack op Schiphol2 min leestijd

Start je reis met een gezonde snack op Schiphol

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Alhoewel luchthavens al lang niet meer alleen maar fast food aanbieden, moet je soms toch moeite doen om een echte gezonde maaltijd te vinden. Schiphol speelt in op de trend dat men steeds gezonder wil eten. Eerder opende namelijk al de Verspillingsfabriek op de luchthaven. Bij deze horecazaak kun je producten bestellen die gemaakt worden van groenten die misvormd, te klein of te bont zijn. Tevens betrekt het bedrijf mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Start je reis met een gezonde snack op Schiphol

Nieuw aanbod

Schiphol wil zich graag meer richten op horecazaken die bezig zijn met een bewuste levensstijl. Er zijn op Schiphol natuurlijk al tal van zaken die de focus daar zeker niet op hebben liggen. Vanaf heden zijn er drie nieuwe zaken bijgekomen die de focus wel hebben op een bewuste levensstijl. Het betreft hier de volgende drie nieuwe horecazaken:

  • Eggs&Co,
  • Health Food Wall,
  • Yoghurt Barn.

Deze bedrijven zijn alledrie op Schiphol Plaza gesitueerd. Dus toegankelijk voor mensen die gaan reizen, maar ook voor mensen die reiziger ophalen of afzetten.

Irene Muysson, hoofd retail F&B, Commercial Services op Schiphol, zegt het volgende over de toevoeging van deze horecazaken:

Alhoewel luchthavens al lang niet meer alleen maar fast food aanbieden, moet je soms toch moeite doen om een echte gezonde maaltijd te vinden. Schiphol speelt in op de trend dat men steeds gezonder wil eten.

Wat is het aanbod?

De zaken bieden zo elk hun eigen specialiteit. Zo kun je bij de Health Food Wall vegetarische, glutenvrije of veganistische gerechten uit de ‘wall’ halen. Een FEBO idee, maar dan dus met niet vlees of andere dierlijke producten. Elk seizoen worden er zes verschillende maaltijden aangeboden. Via de wall kun je gemakkelijk en snel een keuze maken uit de verschillende maaltijden. De zaak is de hele dag en week geopend.

Bij Yoghurt Barn kun je, zoals de naam al doet verklappen, yoghurt bestellen. Let wel, het is biologische yoghurt en je kunt er verschillende toppings aan toevoegen. Yoghurt Barn kun je vinden bij Aankomsthal 1 en is open tussen 07:00 en 21:00 uur.

Als laatste heeft Eggs&Co zich gevestigd op Schiphol Plaza. Alle gerechten zijn gemaakt met kip of ei. De ingrediënten zijn duurzaam en worden dagelijks vers bereid. Eggs&Co is elke dag open van 06:00 tot 23:00 uur. Deze horecazaak is te vinden vlakbij het station Schiphol Airport.

Start je reis met een gezonde snack op Schiphol

Bron & Beeldmateriaal: Schiphol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *