Kijk live TV aan boord van Air France1 min leestijd

France 24 bij Air France

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is per 19 juli mogelijk om live TV te kijken aan boord van Air France. Dit is mogelijk aan boord van de toestellen die ingezet worden voor middellange afstanden in Europa en is onderdeel van Air France CONNECT. Je kunt ongestoord kijken naar het aanbod van de zender France 24 aan boord van deze toestellen.

Live TV bij Air France

Met het Air France CONNECT netwerk kun je het entertainment aanbod streamen naar je eigen smartphone, tablet of PC. Dit is in aanvulling van het Wi-Fi netwerk. Je kunt gratis gebruik maken van het entertainmentaanbod en geeft je ook toegang tot het laatste nieuws. Daarbij kun je vanaf heden dus ook gebruik maken van Live TV.

De France 24 zender kom je ook vaak tegen in de meeste Air France-KLM lounges wereldwijd en de programma’s zijn in het Frans, Engels en Arabisch.

Wi-Fi bij Air France

Op dit moment kun je op 35 long-haul toestellen en 15 short-/medium-haul toestellen gebruik maken van Wi-Fi. Je kunt daarbij kiezen uit drie verschillende pakketten, namelijk ‘message’ (gratis), een ‘surf’ pass voor het gebruik van internet en een ‘stream’ pass voor nog sneller internet. Het is de bedoeling om de gehele vloot eind 2020 uitgerust te hebben met Wi-Fi. Aan het einde van dit jaar verwacht de Franse luchtvaartmaatschappij de helft van de vloot voorzien te hebben.

Om gebruik te maken van dit aanbod kunnen passagiers in het vliegtuig verbinding maken met het AirFrance CONNECT netwerk. Vervolgens wordt je doorgeleid naar de keuzepagina waar je  kunt betalen met creditcard, PayPal of Flying Blue miles.

Entertainment systeem Air France

Afbeeldingen ©Air France

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *