Delta’s A330-900neo voorzien van nieuwste Inflight Entertainment Syteem2 min leestijd

Aandelen LATAM defintief in handen van Delta

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In februari schreven we al over de nieuwste aanwinst van Delta. Namelijk de A330-900neo. Dit type toestel is recentelijk begonnen met het uitvoeren van vluchten. De eerste vlucht met vluchtnummer DL558 vertrok vanuit Seattle naar Shanghai. Binnenkort zullen meer toestellen worden toegevoegd. De nieuwe A330-900neo is ook voorzien van de Delta One Suite. Niet geheel onbelangrijk: het toestel beschikt ook over het nieuwste Delta Inflight Entertainment systeem.

Vernieuwd syteem

Delta introduceert een next-generation Inflight Entertainment Syteem. Het systeem bevat verschillende nieuwe mogelijkheden ten opzichte van het huidige IFE. Delta meldt vijf vernieuwingen waar we naar uit kunnen kijken.

Allereerst is er een vernieuwd touchscreen scherm. Iedereen kent wel de schermpjes op sommige toestellen die traag of slecht reageren. Met het nieuwe scherm moet het net zo snel en gemakkelijk gaan als je gewend bent van je eigen smartphone of tablet.

De layout van het IFE is aangepast. Hierdoor kun je gemakkelijker bij de juiste items terechtkomen. Je kunt nu ook de resterende tijd van een film met de resterende tijd van een vlucht. Dit is bij verschillende airlines al mogelijk is, bijvoorbeeld bij KLM en Air France.

Delta’s A330-900neo voorzien van nieuwste Inflight Entertainment Syteem

De Delta One Cabine kent een scherm van 18,5”. Wat nog groter is dan het nieuwe IFE in de WBC in de Boeing 787-10 van KLM. Reizigers in Delta Premium hebben een 13,3” scherm en reizigers van Delta Comfort en de Main Cabin hebben een scherm van 10,1”.  Deze schermen hebben verder een hoge resolutie waardoor haarscherp beeld ontstaat.

Delta’s A330-900neo voorzien van nieuwste Inflight Entertainment Syteem

Volg je vlucht

Voor sommigen misschien niet de feature die je gebruikt, voor anderen weer wel. Het flight tracking programma is geheel vernieuwd. De maatschappij geeft aan dat de flight data nu realtime is, waardoor je de vlucht beter kunt volgen.

Ook heeft Delta de Delta Studio toegevoegd aan dit vernieuwde IFE. De nieuwste films en documentaires zijn hier aan toegevoegd. Ook verschillende tv-shows, muziek, podcasts en LinkedIn leercursussen zijn toegevoegd.

Misschien wel de grootste en beste verandering: het gehele Inflight Entertainment Systeem is draadloos. Dat wil zeggen dat er geen boxen meer in of onder de stoelen gemonteerd zijn. Wat een hoop been ruimte bij de stoelen wegneemt.

Deze diashow vereist JavaScript.

Bron & Beeldmateriaal: Delta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *