Delta biedt vier klasses in één toestel2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In de vernieuwde Boeing 777-200 biedt Delta nu vier klasses aan. Voorheen waren dit er ‘slechts’ drie. Nu is Delta Comfort Plus toegevoegd aan dit toestel. Met deze vier klassen heeft Delta in de 777 voor ieder wat wils. Je hebt namelijk keuze uit de reguliere Main Cabin, Comfort Plus, Premium Select en de luxueuze Delta One Suites.

Boeing 777-200

Vorig jaar maakte Delta bekend de gehele 777 vloot te gaan vernieuwen. In de vernieuwde Boeing 777 toestellen heeft Delta nu vier klassen beschikbaar. Uiteraard is er de Main Cabin. Dit is de ‘gewone’ Economy cabine zoals we die bij elke airline kennen. Daarnaast is er nu voor het eerst ook Delta Comfort+, Delta Premium Select en Delta One suites beschikbaar in hetzelfde toestel. Door deze vier cabines aan te bieden in een toestel wil Delta reizigers helpen om hun reis nog beter af te stemmen op individuele voorkeuren.

Tickets voor vluchten met de eerste vernieuwde 777-200 toestellen zullen vanaf 5 januari 2019 verkocht worden. Deze toestellen vliegen op de onderstaande routes:

  • Minneapolis / St. Paul (MSP) – Tokyo-Haneda (HND)
  • Minneapolis / St. Paul (MSP) – Parijs (CDG)
  • Minneapolis / St. Paul (MSP) – Seoul (ICN)
  • Atlanta (ATL) – Tokyo-Haneda (HND)
  • Atlanta (ATL) – Parijs (CDG)
  • Los Angeles (LAX) – Sydney (SYD)

Alle routes vanaf Minneapolis en naar Tokyo zullen vanaf maart dit jaar gevlogen worden. Alleen de laatste twee routes starten in april 2019.

Delta breidt bestellingen bij Airbus verder uit
Delta One Suites (Bron: Delta)

Delta Comfort Plus

Nieuw aan boord van de 777 is de Delta Comfort Plus cabine. Deze cabine biedt net wat meer comfort dan de Main Cabine. Maar zit nog wel achter Delta Premium Select. Je hebt in Comfort Plus wel meer ruimte dan in Economy maar in Premium Select zit je ook in een andere stoel. Daar is ook de service anders. Je krijg maaltijden bijvoorbeeld op echt servies opgediend. Ook is er een flight attandant speciaal voor deze cabine.

Delta Comfort+
Delta Comfort+ (Bron: Delta)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *