Eerste B777 Delta uitgerust met One Suite1 min leestijd

Delta One Suite

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het eerste B777 toestel van Delta is uitgerust met de nieuwe cabines. Dit toestel zal als eerste ingezet worden op de route tussen Detroit en Beijing. Het is de bedoeling dat de 8 777-200ER en de tien B777LR toestellen aan het eind van 2019 allemaal zijn omgebouwd met de nieuwe cabines.

Het toestel dat nu is uitgerust met de nieuwe cabine, heeft 296 stoelen aan boord. Hiervan zijn er 28 One Suite stoelen; de nieuwe stoelen in business class. De B777 toestellen met de oude cabine hebben 37 stoelen in business class, dus het aantal stoelen in business class gaat flink omlaag. Hierdoor worden de kansen kleiner om een upgrade te krijgen vanuit economy.

Delta One Suite
Delta One Suite

B777 Economy & A350 Amsterdam

De B777 met nieuwe cabine heeft 220 stoelen in economy class, vergeleken met 254 in de toestellen met de oude cabine (economy en Comfort+ samen)

Aan boord van dit toestel is geen Comfort+ meer aanwezig omdat er premium economy aan boord is. Dit zijn 48 stoelen en die met extra beenruimte komen. Daarnaast kunnen de rugleuningen verder naar achter en je krijgt beter eten ten opzichte van economy class.

In economy heeft Delta een 3-3-3 indeling aangehouden aan boord van de B777-200. Andere maatschappijen, zoals KLM, American Airlines en United hebben allemaal een 3-4-3 indeling, waardoor je aan boord van het Delta toestel dus meer ruimte tot je beschikking hebt.

Delta vliegt momenteel ook met de Airbus A350 van Schiphol naar Detroit. Aan boord van dit toestel is ook deze nieuwe business class te vinden. Meer informatie over deze vluchten en dit toestel kun je in dit artikel vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *