Lounge van United bekroond met Green Hospitality Award

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Begin deze maand opende United Airlines de prachtige nieuwe Polaris Lounge op het New Yorkse vliegveld Newark Liberty International Airport (EWR). Deze lounge is met aandacht voor detail ontworpen en biedt ruimte aan alle inkomende en vertrekkende premium reizigers die gebruikmaken van het netwerk van United. Niet alleen de lounge in New York krijgt echter goede recensies. Deze maand mocht de United Club Lounge in Los Angeles International Airport (LAX) een prestigieuze duurzaamheidsprijs in ontvangst nemen.

Green Hospitality Program

United kreeg een gold-level certificering voor de Club Lounge in Terminal 7 van het vliegveld van Los Angeles. Het programma oordeelde dat de luchtkwaliteit in de lounge zeer goed is. Iets wat niet altijd vanzelfsprekend is op een vliegveld. Daarnaast krijgt het innovatieve composteringsprogramma en gescheiden afvalinzameling een goede beoordeling. Ook viel de algemene houding ten opzichte van duurzame oplossingen en het ambassadeurschap dat de lounge hierin uitdraagt op bij de jury.

Groene initiatieven

United wil een leidende luchtvaartmaatschappij zijn als het gaat om duurzame initiatieven. De groene ideeën van de lounge in Los Angeles zullen ook toegepast gaan worden in andere Club Lounges en Polaris Lounges. United werkt hierin samen met het Amerikaanse Audubon. Deze organisatie helpt bedrijven en instellingen om een duurzamere bedrijfsvoering te krijgen. Audubon geeft ook certificering uit als bewijs van de inspanning om duurzamer te werken. United mocht de Green Hospitality Award van Audubon in ontvangst nemen.

Terras van United Club Lounge te Los Angeles
Terras van United Club Lounge te Los Angeles

United en United Express voeren dagelijks bijna 4.600 vluchten uit via 354 vliegvelden op vijf continenten. De maatschappij heeft hubs in Chicago, Denver, Houston, Los Angeles, Newark/New York, San Francisco en Washington D.C. United heeft 750 toestellen en United Express heeft er 545. Via het lidmaatschap van Star Alliance kan de maatschappij samenwerken met 28 member airlines.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *