China Southern breidt aantal vluchten tussen Guangzhou en Amsterdam uit2 min leestijd

A350-900 China Southern Airlines MSN411 - On Ground

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij China Southern gaat het aantal vluchten tussen Guangzhou en Amsterdam uitbreiden. Vanaf 14 februari 2023 staan er weer drie vluchten per week gepland op deze route.

China Southern vaker naar Guangzhou

China heeft onlangs de meeste inreisbeperkingen geschrapt waardoor de vraag naar vliegtickets toegenomen is. Om deze vraag te beantwoorden zal China Southern het aantal vluchten tussen Amsterdam Airport Schiphol en Guangzhou verhogen.

Vanaf 14 februari tot en met 25 maart 2023 ziet het vluchtschema er als volgt uit:

  • CZ307 vertrekt op vrijdag om 00.05 uur lokale tijd uit Guangzhou (CAN) en komt om 05.20 uur aan in Amsterdam (AMS)
  • CZ307 vertrekt op dinsdag en zondag om 02.30 uur lokale tijd uit Guangzhou en komt om 08.00 uur aan in Amsterdam
  • CZ308 vertrekt op vrijdag om 11.50 uur uit Amsterdam en komt de volgende dag om 05.50 uur lokale tijd aan in Guangzhou
  • CZ308 vertrekt op dinsdag en zondag om 14.10 uur uit Amsterdam en komt de volgende dag om 09.00 uur lokale tijd aan in Guangzhou

In het verleden zette de luchtvaartmaatschappij een grote Airbus A380 in op deze route, maar dit toestel zit niet meer in de vloot. In plaats daarvan wordt er nu een Airbus A350-900 ingezet op de route naar Amsterdam.

Er staan 28 business class stoelen in dit toestel die volledig plat kunnen en in een 1-2-1 opstelling staan. Passagiers in Premium Economy kunnen kiezen uit 24 stoelen in een 2-4-2 opstelling. In Economy Class staan 262 stoelen in een 3-3-3 opstelling. Voor alle passagiers is er een USB-aansluiting aanwezig om persoonlijke apparaten op te laden.

China Southern A350 business class
China Southern A350 business class

Ook een nieuwe route naar Shenzhen vanaf Amsterdam

Sinds deze maand vliegt de luchtvaartmaatschappij ook rechtstreeks naar Shenzen in China. Op die route zijn er twee vluchten per week gepland. Naar deze bestemming zet de luchtvaartmaatschappij de kleinere Airbus A330-300 in.

Ondanks dat de luchtvaartmaatschappij geen onderdeel meer is van SkyTeam, kun je nog wel gebruik maken van de Flying Blue voordelen. Ook is het mogelijk om XP en miles te sparen met vluchten die door China Southern uitgevoerd worden.

Flying Blue, Plastic kaart

©Airbus – Florent Montet;Airbus – Jean-Vincent Reymondon/Flying Blue/ChinaSouthern

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *