Winnaars InsideFlyer Advent Calendar 2021 bekend – Deel 32 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In januari maakt een groot deel van de winnaars van de InsideFlyer Advent Calendar al bekend. We hebben diverse mooie prijzen weg te geven. Dat is natuurlijk alleen maar mogelijk in samenwerking met onze partners Marriott Bonvoy, Hilton Honors, Bagtag, Holiday Extras, TopCashBack, PLAY en natuurlijk Qatar Airways. Lees snel verder om te zien wie de laatste winnaars zijn.

InsideFlyer Advent Calendar

Elk jaar geven we prachtige prijzen weg tijdens de InsideFlyer Advent Calendar periode, maar deze keer overtroffen we opnieuw de vorige editie. Alle prijzen waren populair, maar vooral de vliegtickets van PLAY en de droomvakanties naar de Malediven met verblijf in het W Hotel en Sheraton waren zeer populair. InsideFlyer bedankt alle partners voor hun bijdrage aan de Advent Calendar.

Overigens blijft het dit jaar qua giveaways niet bij de kerstperiode. We begonnen het jaar goed met een New Year’s Giveaway in samenwerking met het Moxy Utrecht. Je maakte namelijk kans op een overnachting voor twee personen met ontbijt in deze mooie stad! En dit jaar kun je overigens nog meer giveaways en leuke prijzen verwachten. Houd onze website en social media vooral in de gaten!

InsideFlyer Advent Calendar #8: Win 2 Bundesliga voetbaltickets

Laatste winnaars

Maar nu over naar de resterende winnaars van de InsideFlyer Advent Calendar! Per giveaway lees je hieronder wie er gewonnen heeft. InsideFlyer neemt contact op met alle winnaars om de prijs (digitaal) te overhandigen. Mochten we geen reactie krijgen zullen we opnieuw willekeurig een winnaar trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *