InsideFlyer Advent Calendar #19: Win een droomvakantie op het W Maldives Resort2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke dag geven we mooie prijzen weg met de InsideFlyer Advent Calendar. Maar vandaag zit er een wel heel bijzondere prijs achter het deurtje van de adventkalendar. Je maakt namelijk kans op een droomvakantie naar de Malediven met een verblijf op het iconische W Maldives Resort, inclusief ontbijt en transfers. Deze prijs, met een waarde van meer dan € 4.000, mogen we weggeven in samenwerking met onze partner Marriott.

InsideFlyer Advent Calendar

Traditiegetrouw maak je als trouwe InsideFlyer lezer elke dag kans op mooie prijzen tijdens de Advent Calendar periode. Wat dacht je van een vlucht naar IJsland? Maar je maakt ook kans op toffe reisgadgets, hotelovernachtingen, loungetoegang en vele andere prijzen.

W Maldives Resort

Het prachtige W Maldives Resort is gelegen op het noordelijke Ari Atol, 25 minuten verwijderd van Male per watervliegtuig. Het Resort biedt toegang tot een van de mooiste riffen van de Malediven. Verblijf in een van de 77 luxueuze villa’s verspreid over het hartvormige eiland. Gasten hebben de keuze uit villa’s met toegang tot een privéstrand of de populaire ‘overwater’ villa’s.

W Maldives Resort (Bron: Marriott)

‘s Nachts komt de zee tot leven, je kunt namelijk verschillende lichtgevende vissoorten bekijken. Voor een avontuurlijk uitje op de Indische Oceaan kun je op pad met het luxe jacht ESCAPE, voorzien van twee hutten. Verblijf een nacht op het jacht en maak een mooie tocht door de omgeving van het eiland. Ook te gebruiken als exclusieve airport transfer. En als dat nog niet genoeg is kun je een trip maken naar Gaathafushi, een onbewoond eiland waar je jezelf in een film waant.

Terug op het resort wachten parelwitte stranden met palmbomen, turquoise lagunes, een duikcentrum en een AWAY® Spa. Daarnaast zijn er op het W Maldives Resort zes restaurants en bars te vinden met verse vis uit de directe omgeving. Denk bijvoorbeeld een het FISH® restaurant aan het water of geniet in restaurant KITCHEN®. Er is ook een barbecue restaurant op het strand genaamd FIRE®. Bij het zwembad zijn twee bars, namelijk pool bar SIP® en WET® pool bar & deck. Tot slot is er nog een uniek pop-up café genaamd KADA.

W Maldives Resort (Bron: Marriott)

Of je nu overwerkt bent, een slaaptekort hebt of misschien iets te veel hebt gefeest, AWAY® Spa helpt je weer tot rust te komen. En met de Whatever/Whenever® van het W Maldives Resort is alles mogelijk, van een late night snack tot een onvergetelijke excursie, niets is te gek voor het service team.

Hoe doe ik mee?

Deelname is heel simpel. Klik op deze link en kies voor ‘Day 19’. Daarna kom je op de registratiepagina. Hier voer je het land waar je woont in en je e-mailadres. Na voltooiing van het formulier doe je mee met de giveaway!

Het is mogelijk om je kansen op de prijs te verhogen. Na deelname krijg je een unieke link die je aan je vrienden en familie kunt sturen. Als zij jouw link gebruiken krijg je tot drie extra kansen om te winnen.

InsideFlyer Advent Calendar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *