InsideFlyer Advent Calendar #20: Win een BAGTAG Flex3 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar #11: win een BAGTAG Flex

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Achter het 20e deurtje van de InsideFlyer Advent Calendar 2021 zit een zeer handige reisgadget, die wij in samenwerking met BAGTAG weggeven. Win jij vandaag de BAGTAG Flex? Maak dan snel het deurtje open!

InsideFlyer Advent Calendar

Traditiegetrouw maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de Advent Calendar periode. Vanaf 1 december 2021 tellen we weer af naar kerst. Dat betekent dat je elke dag kans maakt op leuke prijzen. Wat dacht je van een vlucht naar IJsland? Maar je maakt ook kans op loungetoegang, hotelovernachtingen en vele andere prijzen.

BAGTAG Flex

BAGTAG zorgt voor een revolutie in het reizen met ruimbagage. In plaats van lang in de rij te staan ​​bij de incheckbalie, verloopt het inchecken comfortabel op de bank en op de luchthaven lever je alleen je bagage in bij de drop-off balie.

Samen met BAGTAG geven we een nieuwe BAGTAG Flex weg. Kan jij niet wachten en wil je gelijk zo’n BAGTAG aanschaffen? InsideFlyer lezers krijgen een exclusieve korting van 15% met de kortingscode ‘InsideFlyer15’.

BAGTAG Flex heeft een nieuw sluitsysteem dat flexibel aan elke bagage kan worden bevestigd en dus zo vaak als nodig kan worden hergebruikt. Door zijn robuustheid is het elektronische bagagelabel zonder problemen bestand tegen elk vliegtransport. De batterijloze BAGTAG Flex sluit je gemakkelijk aan op elke iOS- of Android-smartphone om het e-paper ticket rechtstreeks via de luchtvaartmaatschappij of de BAGTAG app aan te maken.

Het digitale bagagelabel wordt contactloos en veilig bijgewerkt met behulp van Near Field Communication-technologie. Het gehele incheckproces kan vanuit huis of in het hotel op een tijdbesparende manier worden verkort. Zo verlaagt BAGTAG de wachttijden en contactpunten met andere reizigers op de luchthaven en bij de incheckbalie. In combinatie met het express bagage drop-off systeem kan de bagage check-in op de luchthaven worden verkort tot 4 seconden zonder iets anders dan je eigen bagage aan te raken.

Win de BAGTAG Flex

Deelname is heel simpel. Klik op deze link of onderstaande button en kies voor ‘Day 20’. Daarna kom je op de registratiepagina. Hier voer je het land waar je woont in en je e-mailadres. Na voltooiing van het formulier doe je mee met de giveaway!

InsideFlyer Advent CalendarVergeet niet dat je je elke dag voor de respectievelijke adventskalenderdeur moet registreren om je kans op het winnen van de dag veilig te stellen. Trouwens: als je na je deelname de InsideFlyer Advents Calendar deelt via de weergegeven deelknoppen of via je aanbevelingslink op sociale mediakanalen, verdrievoudig je ook je winkansen! Het InsideFlyer-team wenst je prettige kerstdagen en natuurlijk veel succes met de adventskalender!

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. De wedstrijd is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 14 dagen na het einde van de InsideFlyer Advent Calendar-promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. U kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze actie gaat u ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. U kunt zich natuurlijk op elk moment uitschrijven. Door deel te nemen aan deze campagne gaat u automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten of beperkingen van derden (bijvoorbeeld veroorzaakt door COVID-19).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *