Krijg tot wel 20% korting op je Qatar Airways vlucht1 min leestijd

Qatar Airways Aircraft taxied op de luchthaven (Bron: Qatar Airways)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways heeft tot 25 december a.s. een actie lopen waarbij je tot wel 20% korting kunt krijgen op je vlucht. Dit geldt echter alleen voor bepaalde tariefklassen.

20% korting bij Qatar Airways

Als je dus voor 25 december een vlucht boekt krijg je tot wel 20% korting op je reis. Dit geldt alleen voor vluchten vanuit Europa. Een retourtje Amsterdam-Doha-Bangkok bijvoorbeeld volstaat dus. Bij het maken van je reservering dien je gebruik te maken van promocode EURPCFLASH. Je kunt dan tot wel 20% korting krijgen op je vlucht met een reisdatum tot 30 oktober 2022. De korting geldt echter alleen voor een bepaalde tariefklassen. Zo komen de goedkoopste economy tariefklassen helaas niet in aanmerking. Hetzelfde geldt voor de business class tariefklassen. Deze actie heeft dus vooral zin als je aan een bepaalde datum bent gebonden waardoor je beslist in die tariefklasse moet boeken. Zo kun je toch nog tot 20% korting scoren!

Qatar Airways Holiday Packages
Krijg voor 25 december nog tot 20% korting op je vlucht bij Qatar Airways. (bron: Qatar Airways)

De korting is alleen van toepassing op het tarief van de vlucht zelf en dus niet op de eventuele bijkomende belasting en brandstoftoeslagen. Indien je hebt geboekt in verschillende tariefklassen is helaas alleen het goedkoopste tarief van toepassing om de korting te krijgen. Houd er rekening mee dat deze actie alleen geldt voor Privilege Club leden. Dit is het loyaliteitsprogramma van Qatar Airways. Indien je nog geen account hebt kun je je via deze link aanmelden. Meer informatie over het programma kun je in dit artikel vinden.

Uitgelichte afbeelding: Qatar Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *