InsideFlyer Advent Calendar #22: Win twee FC Bayern München voetbaltickets2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is vandaag 22 december. Dat betekent dat het alweer tijd is om het volgende deurtje van de InsideFlyer Advent Calendar te openen. Vandaag mogen we weer voetbaltickets weggeven namens onze partner Qatar Airways. Zit jij straks op de tribune bij de wedstrijd van FC Bayern München?

InsideFlyer Advent Calendar

Traditiegetrouw maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de Advent Calendar periode. Dat betekent dat je elke dag kans maakt op vette prijzen. Wat dacht je van een vlucht naar IJsland? Of een mooie BAGTAG reisgadget? We houden je dagelijks op de hoogte van de prijzen die we samen met onze partners mogen weggeven.

Voetbalkaartjes

Vandaag kun je twee voetbaltickets winnen voor de wedstrijd FC Bayern München – RB Leipzig op 5 februari 2022 in de Allianz Arena in München. Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door Qatar Airways, de officiële Platinum Partner van FC Bayern München. Te zien aan het logo op het officiële wedstrijdtenue van de spelers van de club. Mocht de wedstrijd in verband met de COVID-richtlijnen niet doorgaan dan wordt er in overleg met Qatar Airways een andere datum gekozen.

Hoe doe ik mee?

Deelname is heel simpel. Volg deze link en kies voor ‘Day 22, of klik op onderstaande button.Daarna kom je op de registratiepagina. Hier voer je het land waar je woont in en je e-mailadres. Na voltooiing van het formulier doe je mee met de giveaway!

InsideFlyer Advent Calendar

Het is mogelijk om je kansen op de prijs te verhogen. Na deelname krijg je een unieke link die je aan je vrienden en familie kunt sturen. Als zij jouw link gebruiken krijg je tot drie extra kansen om te winnen.

InsideFlyer Advent Calendar #8: Win 2 Bundesliga voetbaltickets

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. De wedstrijd is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 14 dagen na het einde van de InsideFlyer Advent Calendar-promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. U kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze actie gaat u ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. U kunt zich natuurlijk op elk moment uitschrijven. Door deel te nemen aan deze campagne gaat u automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten of beperkingen van derden (bijvoorbeeld veroorzaakt door COVID-19).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *