InsideFlyer Advent Calendar #17: Win twee vliegtickets naar IJsland met PLAY2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vandaag openen we het 17e deurtje van de InsideFlyer Advent Calendar. Samen met onze partner PLAY, de nieuwe IJslandse airline, mogen we twee retourtickets naar IJsland weggeven. Doe jij vandaag ook mee?

InsideFlyer Advent Calendar

Traditiegetrouw maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de Advent Calendar periode. Vanaf 1 december 2021 tellen we weer af naar kerst. Dat betekent dat je elke dag kans maakt op leuke prijzen. Wat dacht je van vette reisgadgets? Maar je maakt ook kans op loungetoegang, hotelovernachtingen en vele andere prijzen.

InsideFlyer Advent Calendar

PLAY vliegtickets

De prijs van vandaag wordt mede mogelijk gemaakt door het IJslandse PLAY. Deze airline vliegt sinds kort ook tussen Amsterdam (AMS) en Reykjavik (KEF) met de moderne Airbus A321neo. Vanaf volgend jaar gaat PLAY Europa ook met Noord-Amerika verbinden.

Maar wat is de prijs? Je maakt vandaag kans op twee retourtickets naar IJsland. Misschien ga jij straks dus op reis naar het prachtige eiland en ja mag nog iemand meenemen ook. En het mooie is dat PLAY voor deze giveaway geen blackout dates hanteert!

Hoe doe ik mee?

Deelname is heel simpel. Volg deze link en kies voor ‘Day 17’. Daarna kom je op de registratiepagina. Hier voer je het land waar je woont in en je e-mailadres. Na voltooiing van het formulier doe je mee met de giveaway!

Het is mogelijk om je kansen op de prijs te verhogen. Na deelname krijg je een unieke link die je aan je vrienden en familie kunt sturen. Als zij jouw link gebruiken krijg je tot drie extra kansen om te winnen.

InsideFlyer Advent Calendar #8: Win 2 Bundesliga voetbaltickets

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. De wedstrijd is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 14 dagen na het einde van de InsideFlyer Advent Calendar-promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. U kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze actie gaat u ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. U kunt zich natuurlijk op elk moment uitschrijven.

Door deel te nemen aan deze campagne gaat u automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten van derden (bijvoorbeeld tijdens de levering).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *