InsideFlyer Advent Calendar #18: Win een Qatar Airways x FC Bayern München pakket3 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar #11: win een BAGTAG Flex

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Achter het 18e deurtje van de InsideFlyer Advent Calendar zit een pakket van Qatar Airways x FC Bayern München verstopt. Daarbij horen twee kaartjes voor de wedstrijd van FC Bayern München tegen RB Leipzig op 5 februari 2022. Er zitten ook nog andere bijzondere cadeaus in het pakket. Doe je ook mee met deze toffe giveaway?

InsideFlyer Advent Calendar

Traditiegetrouw maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de Advent Calendar periode. Vanaf 1 december 2021 tellen we weer af naar kerst. Dat betekent dat je elke dag kans maakt op leuke prijzen. Wat dacht je van een vlucht naar IJsland? Maar je maakt ook kans op loungetoegang, hotelovernachtingen en vele andere prijzen.

Dit kun je winnen op dag 18

’s Werelds nummer één luchtvaartmaatschappij is sinds 2018 een officiële partner van FC Bayern München en heeft een langdurige samenwerking met de Bundesliga-club. Bovenop het partnerschap met FC Bayern München heeft Qatar Airways al een indrukwekkend portfolio van wereldwijde sportallianties. Als onderdeel van de samenwerking tussen de recordkampioenen en de bekroonde luchtvaartmaatschappij is het logo van Qatar Airways te zien op de mouw van het shirt van FC Bayern.

De samenwerking met FC Bayern München en wereldwijde sportevenementen zoals de FIFA World Cup Qatar 2022™ toont de toewijding van Qatar Airways aan evenementen die niet alleen topsportprestaties opleveren, maar ook mensen samenbrengen.

Samen met Qatar Airways geven we twee tickets weg voor de wedstrijd tussen FC Bayern München en RB Leipzig op 5 februari 2022 in de Allianz Arena. Indien de wedstrijd zonder toeschouwers plaatsvindt, wordt een alternatieve datum gekozen. De gelukkige winnaar ontvangt ook een vliegtuigmodel van Qatar Airways en een gesigneerd FC Bayern München-shirt!

Zo doe je mee

Deelname is heel simpel. Klik op deze link (of onderstaande button) en kies voor ‘Day 18’. Daarna kom je op de registratiepagina. Hier voer je het land waar je woont in en je e-mailadres. Na voltooiing van het formulier doe je mee met de giveaway!InsideFlyer Advent CalendarVergeet niet dat je je elke dag voor de respectievelijke adventskalenderdeur moet registreren om je kans op het winnen van de dag veilig te stellen. Trouwens: als je na je deelname de InsideFlyer Advent Calendar deelt via de weergegeven deelknoppen of via je aanbevelingslink op sociale mediakanalen, verdrievoudig je je winkansen! Het InsideFlyer-team wenst je prettige kerstdagen en natuurlijk veel succes met de adventskalender!

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. De wedstrijd is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 14 dagen na het einde van de InsideFlyer Advent Calendar-promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. U kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze actie gaat u ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. U kunt zich natuurlijk op elk moment uitschrijven. Door deel te nemen aan deze campagne gaat u automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten of beperkingen van derden (bijvoorbeeld veroorzaakt door COVID-19).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *