InsideFlyer Advent Calendar #15: win een Hilton Honors Gold status2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is vandaag 15 december en dat betekent dat we deurtje #15 mogen openen van de InsideFlyer Advent Calendar. Vandaag een prijs die elke frequent traveller wel kan bekoren! Je maakt namelijk kans op een Hilton Honors Gold status! Lees snel verder om meer te weten te komen over de prijs en hoe je mee kunt doen.

InsideFlyer Advent Calendar

Traditiegetrouw maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de Advent Calendar periode. Elke dag deze maand geven we prijzen weg zoals BAGTAG reisaccessoires, vliegtickets naar IJsland met PLAY, hotelovernachtingen, loungetoegang en nog veel meer! Heb jij al meegedaan?

Hilton Honors

Achter het vijftiende deurtje van de InsideFlyer Adventskalender zit een Hilton Honors Gold status, die we uiteraard in samenwerking met Hilton weggeven. De Hilton Honors Gold status biedt onder meer gratis ontbijt, bonuspunten en een kamerupgrade. En je hebt door de kamerupgrade zelfs kans op toegang tot de Executive Lounge, inclusief gratis drankjes en snacks! Zo wordt een verblijf bij Hilton wel heel comfortabel! 

Wil je meer nieuws, tips en reviews bekijken over Hilton? Lees dan hier verder.

Hoe doe ik mee?

Deelname is heel simpel. Klik hier om mee te doen of klik op de button en kies voor ‘Day 15’. Daarna kom je op de registratiepagina. Hier voer je het land waar je woont in en je e-mailadres. Na voltooiing van het formulier doe je mee met de giveaway! Happy Holidays, namens het gehele InsideFlyer team!InsideFlyer Advent Calendar

Het is mogelijk om je kansen op de prijs te verhogen. Na deelname krijg je een unieke link die je aan je vrienden en familie kunt sturen. Als zij jouw link gebruiken krijg je tot drie extra kansen om te winnen.

InsideFlyer Advent Calendar 2021

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. De wedstrijd is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 14 dagen na het einde van de InsideFlyer Advent Calendar-promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. U kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze actie gaat u ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. U kunt zich natuurlijk op elk moment uitschrijven.

Door deel te nemen aan deze campagne gaat u automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten van derden (bijvoorbeeld tijdens de levering).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *