Groningen Airport – Zomerbestemmingen 20221 min leestijd

Ingang van de luchthaven van Groningen (Bron: Groningen Airport)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Aankomende zomer kun je weer naar een aantal bestemmingen vliegen vanaf Groningen Eelde Airport. In totaal zijn er komende zomer namelijk zes bestemmingen vanaf Groningen Airport. Je vliegt met Corendon, TUI of Sunair.

Groningen Airport – zomer 2022

Corendon vliegt vanaf het zomerseizoen 2022 naar Bodrum en Antalya in Turkije, Kreta in Griekenland en Mallorca in Spanje. Deze laatste bestemming is nieuw in het aanbod van de luchtvaartmaatschappij vanaf Groningen. Alle vluchten hebben een tussenstop in Eindhoven of Maastricht, met uitzondering van Kreta. Naar die bestemming vliegt Corendon namelijk rechtstreeks.

TUI vliegt aankomende zomer ook wekelijks naar Mallorca. Deze vlucht vertrekt op zondag. TUI is de enige luchtvaartmaatschappij die direct naar Mallorca vliegt vanaf deze luchthaven. Naast Mallorca kun je ook vliegen naar Gran Canaria op maandag en vrijdag.

De reisorganisatie Sunair zal vliegen naar de Kanaaleilanden vanaf april 2022, in samenwerking met BlueIsland. Deze vlucht vertrekt op zondag en is non-stop.

Jonas van Dorp, Head of Aviation Marketing & Development Groningen Airport Eelde, is blij met de bestemmingen tijdens de zomer van 2022.

Wij zijn blij met het aanbod voor komend zomerseizoen. Het is een mooie toevoeging dat Mallorca door zowel TUI als Corendon wordt aangeboden, want het is voor onze regio een gewilde bestemming’. Er zijn tevens een aantal bestemmingen terug in het zomerschema die door de beperkende maatregelen rondom Covid19 een periode niet werden aangeboden, zoals Bodrum, Antalya en Guernsey.

Reisadviezen

Ga je binnenkort op reis, kijk dan voor vertrek op de website van de luchtvaartmaatschappij, de website van de betreffende overheid en op Nederlandwereldwijd voor de laatste en actuele informatie. Je bent zelf verantwoordelijk om kennis te nemen van de lokale (in)reisbeperkingen.

Toestellen van Transavia op de luchthaven van Groningen (Bron: Groningen Airport)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *