Verdien 3x KrisFlyer miles op verblijven bij Accor2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor heeft op dit moment een leuke promotie lopen voor Singapore Airlines KrisFlyer leden. Je kunt namelijk op een verblijf van minimaal 2 nachten t/m 31 januari 2022 3x miles verdienen.

3x KrisFlyer miles bij Accor

Zorg er wel voor dat je je verblijf voor of op 31 december 2021 hebt geboekt. Ook dien je in je instellingen aan te geven te hebben dat je in plaats van Accor punten KrisFlyer miles wenst te verdienen. Houd er verder rekening mee dat je alleen 3x miles verdient op een verblijf van minimaal 2 nachten. Meerdere aaneengesloten geboekte verblijven tellen als één verblijf. Je kunt de bonus slechts één keer verdienen. Indien je meerdere verblijven van minimaal 2 nachten hebt geboekt, telt het eerste verblijf mee voor de 3x miles.

Review: INK Hotel Amsterdam MGallery by Sofitel
Verdien t/m 31 januari a.s. 3x KrisFlyer miles bij Accor.

De punten worden normaliter 10 dagen na het uitchecken op je account bijgeschreven. In veel gevallen gebeurt dit echter al sneller. Net als bij de promotie waar we vorige week over schreven kun je deze promotie helaas niet combineren met eventuele andere promoties die Accor op dit moment heeft lopen. Indien je je wel hebt geregistreerd voor een andere promotie verdien je alleen het hoogste aantal bonuspunten van die promotie. Verblijven die betaald zijn met rewards punten tellen niet mee voor deze promotie.

KrisFlyer miles verdien en besteden

Deze promotie is eigenlijk alleen interessant als je KrisFlyer miles aan het sparen bent. 3x miles op een hotelverblijf van minimaal 2 nachten is dan mooi meegenomen. Er zijn verder talloze manieren om KrisFlyer miles te sparen. Dit kan o.a. door te vliegen met Singapore Airlines of een partnermaatschappij hiervan. Ook is het mogelijk membership rewards te sparen met de reguliere American Express creditcards. Deze kun je vervolgens omzetten naar KrisFlyer miles. KrisFlyer miles zijn vooral interessant om mooie first- en business class vluchten te maken met Singapore Airlines. Binnen Azië vlieg je al business class vanaf 19.000 miles.

Business Class in de A350-900ULR (Bron: Singapore Airlines)
Business Class in de A350-900ULR (Bron: Singapore Airlines)

Uitgelichte afbeelding: Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *