Verdien 800 bonuspunten bij Accor op verblijven in Azië2 min leestijd

Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade (Bron: Accor)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor ALL heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je 4x punten kunt verdienen op een verblijf van minimaal 2 nachten in Azië. De promotie geldt voor verblijven van 3 januari t/m 31 maart 2022.

800 bonuspunten bij Accor

800 punten vertegenwoordigen een waarde van € 16,-. Ze zijn dus mooi meegenomen als je toch al van plan was om een verblijf van minimaal twee nachten ergens in Azië te boeken. Om de bonuspunten te krijgen dien je je voor 15 januari 2022 te registreren en dit kun je doen via deze link. Boekingen die gemaakt zijn voor deze datum tellen niet mee. De promotie geldt in de volgende landen: Cambodja, Filipijnen, Indonesië, Japan, Laos, Malediven, Maleisië, Myanmar,  Singapore, Thailand, Vietnam en Zuid-Korea. Je verdient de 800 punten bovenop de punten die je normaliter al verdient. Je kunt slechts één keer deelnemen aan deze promotie. Het maximaal aantal bonuspunten dat je dus kunt verdienen is beperkt tot 800.

Accor, Bonuspunten, Azië
Verdien 800 bonuspunten bij Accor op verblijven in Azië. (bron: Accor)

De punten worden normaliter 10 dagen na het uitchecken op je account bijgeschreven. In veel gevallen gebeurt dit echter al sneller. Helaas kun je deze promotie niet combineren met eventuele andere promoties die Accor op dit moment heeft lopen. Indien je je wel hebt geregistreerd voor een andere promotie verdien je alleen het hoogste aantal bonuspunten van die promotie. Verblijven die betaald zijn met rewards punten tellen niet mee voor deze promotie.

All Accor

All Accor is het loyaliteitsprogramma van Accor. De Franse hotelgroep biedt een breed scala aan hotelmerken, waaronder Ibis, Mercure en Novotel. Maar ook het luxere MGallery, Sofitel en Raffles. Als lid van All Accor kun je zowel Status als Rewards Points verdienen. Statuspunten helpen je om een hogere status te behalen. Met de Rewards punten kun je gratis overnachtingen boeken. 2.000 punten vertegenwoordigen € 40 korting. Meer over het programma lees je hier.

Beeldmateriaal: Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *