Extra ALL Accor Rewards Punten in Zuid-Europa2 min leestijd

Extra ALL Accor Rewards Punten in Zuid-Europa

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij ALL Accor kun je Rewards punten sparen bij elke overnachting die je in een van de vele hotels maakt. Deze Rewards punten kun je gebruiken om bijvoorbeeld korting te krijgen op je volgende verblijf. Om reizen naar Zuid-Europa te promoten, krijg je nu extra ALL Accor Rewards punten.

Zuid-Europa

Tijdens de COVID-19 pandemie zijn vele landen heel hard getroffen. Sommigen gingen geheel op ‘slot’ en anderen hadden veel restricties. De zuidelijke landen in Europa zijn voor een groot deel afhankelijk van toerisme. Echter zien reizigers nu veelal af van de reizen naar een ander land. Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal en Griekenland zijn echter erg blij met elke toerist die weer naar deze landen komen. Deze landen moeten het namelijk hebben van het toeristenseizoen, dat momenteel plaatsvindt.

ALL Accor halveert statusvereiste en past boekingsvoorwaarde wereldwijd aan

ALL Accor actie

Om reizigers over te halen om toch nog een reis te boeken en/of te overnachten in een van de hotels van Accor hebben ze een nieuwe actie gelanceerd. Het betreft een actie waarbij je extra ALL Accor Rewards Punten kunt sparen in Zuid-Europa. Dit kan bij deze actie alleen bij hotels in Frankrijk, Spanje, Italië, Griekenland en Portugal. Je kunt bij deze actie verschillende hoeveelheden Rewards Punten sparen. Het aantal punten is afhankelijk van het aantal overnachtingen. Je spaart als volgt:

Aantal nachten per verblijf Aantal Rewards Punten
2 500 Rewards
3 1.000 Rewards
4 of meer 1.500 Rewards

Voorwaarden

Een verblijf moet dus plaatsvinden in een van de eerder genoemde landen in Zuid-Europa. Om gebruik te maken van deze actie moet je lid zijn van het ALL Accor programma. Hierna kun je je aanmelden via deze website.

Om extra Rewards Punten te ontvangen moet je minimaal van twee nachten verblijven. Je kunt maximaal vijf keer gebruik maken van deze actie. In het gunstigste geval kun je dus 7.500 Rewards Punten sparen. Het verblijf is te boeken t/m 31 augustus 2020. Je kunt ook verblijven tot 31 augustus 2020 en dus van deze actie gebruik maken. Alle voorwaarden lees je op de website.

Bron & beeldmateriaal: All Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *