InsideFlyer Advent Calendar #16: Win loungetoegang voor twee personen3 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar #11: win een BAGTAG Flex

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is 16 december, dus alweer tijd om het zestiende deurtje van de InsideFlyer Advent Calendar te openen. Deze keer weer een leuke prijs van Holiday Extras. Je maakt namelijk kans op loungetoegang voor twee personen!

InsideFlyer Advent Calendar

Traditiegetrouw maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de Advent Calendar periode. Vanaf 1 december 2021 tellen we weer af naar kerst. Dat betekent dat je elke dag kans maakt op leuke prijzen. Wat dacht je van een vlucht naar IJsland? Maar je maakt ook kans op reisgadgets, hotelovernachtingen en vele andere prijzen. 

Holiday Extras

De prijs van vandaag wordt mede mogelijk gemaakt door Holiday Extras. Deze Britse reiswebsite helpt jou het meeste uit je volgende trip te halen. Zo kun je er terecht voor het boeken van vliegtickets, hotelovernachtingen, autohuur en reisverzekeringen. Maar ook airport transfers, loungetoegang en zelfs airport fast track. 

Het Britse Holiday Extras heeft een breed aanbod aan reisgerelateerde producten en services (Bron: Holiday Extras)
Het Britse Holiday Extras heeft een breed aanbod aan reisgerelateerde producten en services (Bron: Holiday Extras)

Maar wat is de prijs? Je maakt vandaag kans op loungetoegang voor twee personen. Holiday Extras biedt bijvoorbeeld loungetoegang tot de Aspire lounge 26 (Schengen) en 41 (non-Schengen) op Amsterdam Airport Schiphol. Op Brussel Airport kun je terecht in onder meer de Diamond Lounges op Terminal A en B. Normaliter betaal je voor deze toegang voor twee personen al een flink bedrag. Maar deze keer maak jij dus kans op gratis toegang voor twee personen.

Hoe doe ik mee?

Deelname is heel simpel. Volg deze link en kies voor ‘Day 16’ of klik op onderstaande button. Daarna kom je op de registratiepagina. Hier voer je het land waar je woont in en je e-mailadres. Na voltooiing van het formulier doe je mee met de giveaway!

Het is mogelijk om je kansen op de prijs te verhogen. Na deelname krijg je een unieke link die je aan je vrienden en familie kunt sturen. Als zij jouw link gebruiken krijg je tot drie extra kansen om te winnen.

InsideFlyer Advent Calendar

InsideFlyer Advent Calendar 2021

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. De wedstrijd is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 14 dagen na het einde van de InsideFlyer Advent Calendar-promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. U kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze actie gaat u ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. U kunt zich natuurlijk op elk moment uitschrijven.

Door deel te nemen aan deze campagne gaat u automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten van derden (bijvoorbeeld tijdens de levering).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *