InsideFlyer New Year’s Giveaway: Win een overnachting met ontbijt bij Moxy Utrecht3 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het nieuwe jaar is gestart! Bij InsideFlyer vinden we dat een goede reden voor een leuke New Year’s Giveaway! Je maakt deze nieuwjaarsdag namelijk kans op een overnachting bij het Moxy Utrecht (onderdeel van Marriott). Het verblijf is voor twee personen en inclusief ontbijt. Ideaal voor een leuke staycation!

Moxy Utrecht (onderdeel van Marriott)

Moxy is een van de merken die onder de Marriott en Marriott Bonvoy paraplu valt. Het hotelmerk richt zich voornamelijk op de jongere reiziger. De hippe kamers zijn wat kleiner dan gemiddeld, maar wel slim ingericht. Bovendien zijn de gemeenschappelijke ruimtes voorzien van comfortabele en gezellige zitjes, efficiënte werkplekken en er is zelfs ruimte voor spelletjes. De Moxy bar biedt zowel lokale specialiteiten als internationale klassiekers.

At Moxy Hotels, we don’t take ourselves too seriously. But we’re seriously into showing you a good time with small but smart rooms, stylish communal spaces and bars you’ll love.

In Nederland zijn er drie vestigingen van Moxy, Er zijn namelijk Moxy Hotels vlakbij Schiphol, in Amsterdam en in Utrecht. De Utrechtste vestiging is gelegen aan de Vaartsche Rijn en opende begin dit jaar haar deuren. InsideFlyer was aanwezig bij de opening, hier lees (en bekijk!) je er alles over.

InsideLook - Moxy Utrecht is geopend
Het Moxy Utrecht werd begin dit jaar feestelijk geopend

Zo maak je kans om te winnen!

De prijs vandaag is dus een verblijf voor twee personen bij het Moxy Utrecht. De overnachting is inclusief ontbijt! Het Moxy Utrecht is gelegen aan het kanaal de Vaartsche Rijn. In 2 minuten sta je bij Station Vaartsche Rijn en stap je eenvoudig in de tram of trein naar het centrum. Het hotel beschikt naast comfortabeler kamers over een bar, business center en fitness faciliteiten. Hier lees je alles over het Moxy Utrecht.

Klik op deze link om mee te doen. Vul je e-mailadres in en bevestig je deelname. Het is mogelijk om je kansen op de prijs te verhogen. Na deelname krijg je een unieke link die je aan je vrienden en familie kunt sturen. Als zij jouw link gebruiken krijg je tot drie extra kansen om te winnen. Je kunt meedoen tot en met 3 januari 2022.

Klik hier om mee te doen met de InsideFlyer New Year’s Giveaway en kans te maken op een overnachting voor twee personen en ontbijt bij het Moxy Utrecht.

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. De wedstrijd is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 14 dagen na het einde van de promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. U kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze actie gaat u ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. U kunt zich natuurlijk op elk moment uitschrijven. Door deel te nemen aan deze campagne gaat u automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijk nemen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *