Nieuwe Moxy Utrecht bijna geopend2 min leestijd

Nieuwe Moxy Utrecht bijna geopend

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tal van hippe hotels zijn inmiddels gevestigd in Nederland. In Amsterdam en Rotterdam zijn er bijvoorbeeld veel te vinden. Wat dacht je van het trendy De Slaak in Rotterdam, Kimpton De Witt in Amsterdam, Moxy Amsterdam Schiphol. Ook Utrecht kent vele leuke hotels, maar wordt komende week aangevuld. Het Moxy Utrecht opent namelijk haar deuren.

#ATTHEMOXY

De Moxy hotels kenmerken zich door het hippe en trendy style van het hotel. Inchecken doe je bij de bar, ontbijten aan een van de gezellige tafeltjes die ook weer gebruikt kunnen worden voor een spelletje. Ook zet het merk in op het gebruik van de social media. Daarom is er in het Moxy hotel altijd een hoek met scherm waar allerlei foto’s voorbijkomen die gepost zijn op Instagram van alle Moxy’s wereldwijd. De kamers zijn basic, maar modern en strak ingericht. Ze zijn gericht op de jongere reiziger tussen de 18 en 33 jaar, de generatie Y. Natuurlijk kun je ook overnachten bij dit hotel als je niet in die categorie valt. Het zijn namelijk leuke hotels om te verblijven. Verspreid over de wereld zijn er inmiddels op vele locaties een Moxy te vinden. Zo zijn er in Europa 69, Azië 12 en Noord-Amerika 25 Moxy hotels. De komende tijd zullen er nog veel nieuwe Moxy hotels openen, waaronder deze week een in Utrecht.Nieuwe Moxy Utrecht bijna geopend

Nieuw in Utrecht

Komende week zal op 2 juni het nieuwe Moxy Utrecht openen. Dit hotel is gevestigd aan de Helling 1 te Utrecht, in de hippe wijk Rotsoord. Dit is op loopafstand van Station Utrecht Vaartsche Rijn. Ook met de auto is het hotel via de A2, A12 of A27 gemakkelijk te bereiken. Het hotel kijkt uit over het station, maar ook over het water van de Vaartsche Rijn.

Met zijn hippe kamers is Utrecht weer een trendy hotel rijker. Het Moxy Utrecht telt maar liefst 172 kamers, waarvan er 9 geschikt zijn voor mindervaliden of families. Zo kun je dus kiezen uit de Moxy (Double) Sleeper of Moxyfied Family Sleeper.

Het hotel beschikt over een fitness, vergaderzaal, bar en een groot terras. Hier zou je volgens het hotel van ’s ochtends tot ’s avonds (bij goed weer) van de zon moeten kunnen genieten. Je kunt hier genieten van onder andere ontbijt, lunch en snacks. Ontbijt kun je bijboeken voor €12,- per persoon. Kamers starten rond de €70,- per nacht inclusief belastingen.

Nieuwe Moxy Utrecht bijna geopend

Moxy Hotels is een onderdeel van Marriott Hotels. Je kunt hier dus ook punten en overnachtingen sparen bij het loyaliteitsprogramma van Marriott Bonvoy. Mocht je nog geen account hebben, dan kun je die eenvoudig via de website van Marriott Bonvoy aanmaken. 

Heb jij je verblijf voor het Moxy Utrecht al geboekt?

Bron & Beeldmateriaal: Moxy Utrecht

Reacties

  1. Bart zegt

    Moxy is een geweldig concept. Maar dit is -by far- het lelijkste hotel ooit opgeleverd in Nederland. Wellicht een leuk artikel: lelijkste hotels in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *