Welke Fifth Freedom Flights vliegt Delta?3 min leestijd

Welke Fifth Freedom Flights vliegt Delta?

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Begin deze maand schreven we nog over de Fifth Freedom Flights die Singapore Airlines uitvoert. Tussen verschillende leuke bestemmingen worden deze vluchten uitgevoerd. Dit doet niet alleen Singapore Airlines. Nee er zijn tal van maatschappijen die dit type vluchten uitvoert. Zo schreven we eerder al over de Fifth Freedom Flights die worden uitgevoerd door KLM, Emirates en British Airways. In dit artikel gaan we in op de huidige Delta Fifth Freedom Flights.

Manilla – Tokyo

Delta heeft op dit moment niet zo heel veel verschillende Fifth Freedom Flights. Een van de routes is de vlucht uitgevoerd tussen Manilla, Filipijnen, en Tokyo, Japan. De vlucht wordt zowel uitgevoerd vanuit Tokyo naar Manilla als terug. De gehele vlucht wordt uitgevoerd van en naar Honolulu. De DL181 vertrekt om 10.31u Honolulu International Airport (HNL) naar Tokyo Narita (NRT). Het toestel heeft een tussenstop van 1 uur en 45 minuten. Hierna start de Fifth Freedom Flights naar Manilla Ninoy Aquino International Airport (MNL) om 16.00u. De vluchten worden op dit moment uitgevoerd met een Boeing 767 van Delta. Dit toestel is wat ouder maar krijgt dit jaar een ‘mid-life’ upgrade. Daarover kun je in dit artikel meer over lezen. De Boeing 767 wordt ook ingezet op de route Amsterdam naar New York (JFK).

Welke Fifth Freedom Flights vliegt Delta?

De vlucht vanuit Tokyo naar Manilla duurt bijna vijf uur. In Manilla staat het toestel een aantal uur aan de grond waarna het weer teruggaat richting de thuisbasis Honolulu. Op dit moment vertrekt de Boeing 767 om 08.10u vanuit Manilla en komt aan in Tokyo 13.50u. Deze vlucht wordt uitgevoerd onder vluchtnummer DL 180. Zowel de DL 180 als de DL 181 wordt dagelijks uitgevoerd.

Singapore – Tokyo

Dan is er de Fifth Freedom Flight tussen Singapore en Tokyo. Deze vlucht start niet altijd op dezelfde plek in de Verenigde Staten. Het is dus echt alleen de vlucht tussen Japan en Singapore. De DL 169 vliegt vanuit Tokyo Narita (NRT) vertrekt om 17.25u en komt in Singapore (SIN) aan om 23.45u. Ook deze vlucht wordt uitgevoerd met de Boeing 767. Dit type toestel heeft drie verschillende cabines. Namelijk de Economy (Main),  Comfort + en Delta One. In dit artikel kun je een review lezen over de Delta One Cabine in de Boeing 767. De DL168 van Singapore naar Tokyo vertrekt om 05.45u en komt aan op 14.00u. Deze Fifth Freedom Flights tussen Singapore en Tokyo worden uitgevoerd op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. De vlucht duurt ongeveer zeven uur en 30 minuten.

Welke Fifth Freedom Flights vliegt Delta?
Tokyo

Nog meer?

Het ziet er naar uit dat Delta op dit moment niet meer dan hierboven genoemde Fifth Freedom Flights heeft. Niet heel veel dus. Maar het zijn wel mooie vluchten die je wellicht ook met elkaar kunt combineren. Je kunt natuurlijk vertrekken vanuit bijvoorbeeld Amsterdam naar Tokyo. Een mooie reis door Japan hebben en dan doorvliegen naar ofwel Singapore of Manilla. Vanuit daar zou je ook weer kunnen doorvliegen naar bijvoorbeeld Honolulu, wat zeker nog op mijn lijstje staat. Bijzondere hieraan is natuurlijk dat je de wereld een keer op een andere manier ‘rond’ vliegt. Ook kun je wat XP en Miles sparen op je Flying Blue Account. Meer over Flying Blue kun je hier lezen. De Delta Fifth Freedom Flights kun je boeken via Delta.com of vinden bij Google Flights.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *