Diverse toestellen van Delta krijgen een upgrade1 min leestijd

Delta A220

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De cabines van een aantal toestellen van Delta krijgen een upgrade. Zo krijgen ze een nieuw IFE systeem en gaat de cabine op de schop. Op die manier kun je als passagier met een groter comfort reizen tussen de diverse bestemmingen van deze Amerikaanse luchtvaartmaatschappij.

Nieuw IFE bij Delta

Delta heeft aangekondigd dat het eerste draadloze Inflight Entertainment System (IFE) gaat starten vanaf 31 januari 2019. Dit een samenwerking tussen Delta en GoGo Vision Touch. Het voordeel hiervan is dat er geen box meer is onder de stoel, waardoor dit niet meer ten koste gaat van de beenruimte van sommige passagiers.

Daarnaast is het mogelijk om de tablets makkelijk te verwisselen bij defecten en gaat het gewicht omlaag. Dat heeft weer als voordeel dat er minder brandstof nodig is.

Dit nieuwe IFE systeem zal als eerst van start gaan in de A220 toestellen. De A330-900NEO toestellen die geleverd worden in 2019 zullen ook voorzien zijn van dit systeem. Ook de A321NEO is voorzien van dit nieuwe IFE systeem.

Delta IFE

B767-400 upgrade

In 2019 zullen de Boeing 767-400 toestellen ook een upgrade krijgen. Deze zullen een mid-life upgrade krijgen, waardoor deze weer voldoen aan de nieuwste standaarden binnen Delta. Zo krijgen ze nieuwe toiletten en lichtsystemen.

Het GoGo Vision Touch systeem zal ook geïmplementeerd worden in dit toestel. De B767-400 wordt ook ingezet op de route naar Amsterdam, waardoor je in 2019 ook gebruik kunt maken van deze upgrade.

In dit artikel op InsideFlyer kun je een review lezen over Delta ONE aan boord van dit toestel. Delta ONE is de naam voor de business class aan boord van dit toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *