Air France laat bagage inchecken op treinstation1 min leestijd

Air France Gare du Nord

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Door een samenwerking van Air France en SNCF Gares & Connexions, kunnen passagiers van Air France (AF), Joon en HOP! voortaan hun koffers inchecken op het treinstation Parijs Gare du Nord. Dit aanbod geldt voor passagiers die reizen vanaf Parijs Charles de Gaulle. Deze mogelijkheid is er voor drie maanden vanaf 17 december 2018.

Air France bagage inchecken op Gare du Nord

Het inchecken kan vanaf 30 uur tot 8 uur voor vertrek van de vlucht. Dit kan bij de AF check-in balie naast platform 3 en tegenover de SNCF winkel. De balie is open van 10:00 uur tot 19:000 uur van maandag tot zondag. Het is voor passagiers richting de Verenigde Staten en Israël niet mogelijk om van dit aanbod gebruik te maken. Daarnaast mag de koffer maximaal 32 kilo wegen.

Als je de bagage incheckt op het treinstation, dan is dit in tegenstelling tot bij andere airlines niet gratis. Voor het eerste bagage stuk moet er €15,- betaald worden. Wil je meer bagage inchecken, dan kost dit €10,- per extra stuk. Vervolgens kun je zonder bagage richting de luchthaven reizen en direct door de verschillende controles gaan.

Deze service is onderdeel van de SNCF Gares & Connexions’ City Booster strategie. Dit heeft als doel om op de stations meer service te bieden en passagiers vanaf het station richting de luchthaven te laten reizen met het openbaar vervoer.

Afbeelding ©Erin Doering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *