1 jaar oneworld status & 60.000 miles zonder te vliegen voor €8652 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is bij LATAM mogelijk om één jaar oneworld status te verkrijgen en 60.000 miles voor €865,- volgens Travel with Massi. Het voordeel daarbij is dat je niet hoeft te vliegen om de status en (extra) miles te ontvangen. Omdat LATAM bij de oneworld alliantie hoort, kun je de voordelen ook gebruiken bij andere oneworld luchtvaartmaatschappijen zoals British Airways, Finnair of bijvoorbeeld American Airlines.

1 jaar oneworld status & 60.000 miles voor €865

Met de LATAM Pass Club kun je iedere maand miles ontvangen tegen een bepaald tarief. Je hebt de keuze uit vier verschillende pakketten met diverse voordelen, welke weer onderverdeeld zijn in Basic en Plus. Je hebt de keuze uit de volgende pakketten:

  • Basic Club met 2.000 mijl voor $30
  • Basic Club met 5.000 mijl voor $73
  • Plus Club met 2.000 mijl voor $36
  • Plus Club met 5.000 mijl voor $82

Het verschil tussen Basic en Plus zit in het feit dat je met de Plus variant één gratis overschrijving kunt doen in het jaar en dat de geldigheidsduur van je bestaande miles met 48 maanden worden verlengd.

Kies je dus voor de Plus Club met 5.000 mijl, dan ontvang je voor omgerekend €865 zestigduizend miles over een periode van 12 maanden. Deze kun je vervolgens weer besteden voor gratis vluchten of upgrades.

Bij de Plus Club met 5.000 mijl ontvang je ook LATAM Gold status zonder te vliegen. Deze Gold status heeft de Ruby status binnen de oneworld alliantie. Zo krijg je upgrade vouchers voor vluchten met LATAM, priority check-in bij alle oneworld luchtvaartmaatschappijen en extra bagage. Daarnaast krijg je extra voordelen die verschillen per luchtvaartmaatschappij, maar het is bijvoorbeeld mogelijk om gratis stoelen te reserveren bij British Airways.

LATAM Pass Club

Het is tussentijds mogelijk om het abonnement te wijzigen. Deze wijziging gaat dan de volgende maand van kracht. Wil je het opzeggen, dan kan dit op elk moment met inachtneming van een opzegtermijn van drie maanden.

Alle informatie over de LATAM status kun je op deze pagina vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *