Afgelopen Week Op InsideFlyer NL

InsideFlyer

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Afgelopen week was op InsideFlyer NL vooral een week waarin we verschillende promoties op de voorpagina hebben gepubliceerd. Het is vooral mooi om te zien dat we als groep blogger er attent op worden gemaakt door lezers welke promoties er beschikbaar zijn. Soms betreft het niet voor de hand liggende promoties of promoties van airlines of hotels waar de meesten nog niet mee bekend zijn.

Dank aan degenen die hier toe hebben bijgedragen deze week en ook een woordje van dank aan de degenen die mij de afgelopen weken een aantal reviews hebben bezorgd. Het gaat hier om mensen die we in de toekomst gaan voorstellen als gast bloggers aan jullie als lezers. Ik weet dat ik al een lange tijd met deze enthousiaste mensen aan het communiceren ben, bedankt voor jullie eindeloze geduld!

Tijd om ter zake te komen…

Promoties op InsideFlyer NL

Bij IHG zagen we deze week een promotie voor het verdienen van dubbele miles middels hotelovernachtingen, misschien niet de meeste gunstige manier om miles te verdienen. Maar alle beetjes helpen en het kan vooral handig zijn als je nog een aantal miles tekort komt voor een bepaald award ticket.

InsideFlyer

Je kon niet enkel dubbele miles verdienen bij IHG, maar er was ook een flash sale voor IHG punten waar we over schreven. Behalve bij IHG was er ook bij Hilton de mogelijkheid om hotelpunten aan te kopen met een bonus van maar liefst 100%!

Er waren de afgelopen week ook verschillende airlines met aanbiedingen om miles te kopen, zo was er bij KLM en hun Flying Blue loyaltyprogramma een promotie waarbij je tot 50% bonus miles kon verdienen. Ook bij Alaska Air, een niet zo voor de hand liggende airline voor ons als Europeanen, loopt er een promotie om award miles te kopen.

Als je een flink aantal Flying Blue miles hebt opgespaard, dan zijn de KLM Promo Awards misschien iets voor jou? Hierbij kan je vliegtickets boeken aan verminderde tarieven.

Nieuws

Onze redacteur The Flying Dutchboy houdt jullie elke week op de hoogte van het laatste nieuws in de luchtvaart sector en deze week stonden vooral de stakingen op het vliegveld van Schiphol in het (slechte) daglicht. Het betreft stakingen van het security personeel wat soms zorgt voor langere wachttijden op het vliegveld. Gelukkig is er deze week eindelijk een akkoord bereikt met de vakbonden.

InsideFlyer

Afgelopen week zagen we AeroMexico in het nieuws verschijnen toen ze een nieuwe lijndienst tussen Amsterdam en Mexico-City in gebruik hebben genomen.

In Amsterdam-Oost is een nieuw hotel geopend, namelijk het Hampton by Hilton opende er de deuren.

InsideFlyer
Hampton by Hilton in Amsterdam-Oost

Onze redacteur Steven probeerde laatst de nieuwe en goedkopere versie van de Eurostar, namelijk de Eurostar Snap. Hoe deze vernieuwde formule is bevallen, kan je lezen in zijn verslag.

InsideFlyer
Eurostar Snap

We berichtten eveneens over de ILA airshow in Berlijn, waar elke luchtvaart geek zijn hartje kan ophalen en kan staan kwijlen bij al het moois wat er te zien was.

InsideFlyer
Ed Force One van Iron Maiden

Reisverslag

In de serie over mijn mooiste reis van het jaar, verscheen deel 5 de afgelopen week op InsideFlyer NL. Ditmaal een verslag van mijn vlucht in economy class met Thai Airways, een goede meevaller!

InsideFlyer
Economy class aan boord van een Thai Airways Dreamliner

De komende week tellen we af naar de FTU in Berlijn! FTU staat voor Frequent Traveller University en er zullen verschillende lezingen worden gehouden waarbij er allerlei dingen te leren zijn over het alles wat met hotelpunten of miles te maken heeft. Zijn jullie er bij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *