KLM Promo Awards

KLM Flying Blue Promo Awards

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Awards , deze awards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% Award Miles mee besparen. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden, steeds met verschillende bestemmingen.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen vanaf  1 augustus tot en met 30 september 2016 (sommige routes tot 31/8) en boeken kan tussen 1 en 30 juni 2016.

Goede Deals Flying Blue Promo Awards

Deze maand zijn er World Business Class stoelen naar Dubai te boeken met 50% korting. Tevens kun je gebruik maken van 50% korting naar diverse andere bestemmingen in het Midden Oosten. In Europa krijg je op diverse bestemmingen tussen de 20% en 40% korting op je Flying Blue Award Ticket. Deze maand zijn er geen Promo Awards naar Midden- en Zuid-Amerika.

Je krijgt nu 10.000 miles, een JBL speaker en het 1e jaar gratis bij aanschaf van een gratis American Express Flying Blue Gold en 4.000 miles, een JBL speaker en het 1e jaar gratis bij een gratis American Express Flying Blue Silver. Meer informatie over deze kaarten kun je vinden in dit artikel op Insideflyer. Bij de reguliere American Express krijg je Membership Rewards, die je zelf om kunt laten zetten in Flying Blue miles of miles voor andere airlines/hotelketens. Meer informatie kun je in dit artikel vinden.

Europa

Flying Blue Promo Awards Juni Europa

Noord-Amerika

Flying Blue Promo Awards Juni

Midden- & Zuid-Amerika

Deze maand zijn er geen Promo Awards.

Caribisch Gebied & Indische Oceaan

Flying Blue Promo Awards Juni Caribisch Gebied

Afrika

Flying Blue Promo Awards Juni Afrika

Azië

Flying Blue Promo Awards Juni Azie

Midden-Oosten

Flying Blue Promo Awards Juni Midden Oosten

Terms & Conditions

Flying Blue heeft de volgende T&C verbonden aan deze Flying Blue Promo Awards:

  • Reserveringen kunnen uitsluitend worden gedaan op de website van www.klm.com of www.airfrance.com (met uitzondering van INF-boekingen en boekingen van minderjarigen die geen awards kunnen boeken op de website).
  • In het geval dat er technische problemen optreden tijdens het boeken van vluchten tegen aanbiedingstarief of wanneer de reservering niet kan worden afgerond, dient de Flying Blue-deelnemer opnieuw in te loggen op de website en de procedure te herhalen.
  • Dit award ticket mag worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting op of na langeafstandsvluchten.
  • Deze promotionele Promo Awards kunnen niet worden gewijzigd, geannuleerd of gerestitueerd.
  • Promo Awards zijn beschikbaar voor enkele vluchten en retourtickets.
  • De “Flex Award”-optie is niet bij de Promo Awards-aanbieding inbegrepen.
  • Promo Awards zijn beperkt beschikbaar.

InsideFlyer.NL is niet verbonden aan Air France/KLM of Flying Blue en is geen reisbureau. Check zelf altijd de voorwaarden van de promotie en de award tickets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *