Hilton Punten Promotie

hilton punten

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Er loopt sinds 21 april een promotie bij Hilton HHonors waarbij je Hilton punten kan kopen en je krijgt een bonus van 100%. Dit betekent dus dat je dubbele Hilton punten kan verdienen!

hilton punten

Hilton Punten

De promotie om dubbele Hilton punten te verdienen loopt tot en met 3 juni, dus je hebt slechts nog een aantal dagen om gebruik te maken van deze promo. Het maakt niet uit welke hoeveelheid punten je koopt want je krijgt bij elke aankoop dubbele punten.

hilton punten

Zoals je in de bovenstaande afbeelding kan zien tellen deze punten niet mee als elite qualifying, anders zou het héél gemakkelijk zijn om bijvoorbeeld Diamond member te worden. Hier bestaat eigenlijk een hele makkelijke manier voor, je kan namelijk een status match aanvragen indien je bij een andere hotelketen een hoge elite status hebt.

Het minimum aantal Hilton punten wat je dient aan te kopen is 1000 en het maximum aantal is 80.000 punten. Let er op dat je per jaar maximaal 80.000 Hilton punten mag aankopen, exclusief de dubbele punten bonus.

hilton punten
Wat zou jij doen met 160.000 Hilton punten?

Het maximum aantal punten van 80.000 is te koop voor een slordige $ 800 wat omgerekend zo’n 720 euro is. Het heeft enkel zin om dit hoge aantal punten aan te kopen indien je deze kan inzetten om een nacht te boeken in een peperduur hotel tijdens het hoogseizoen.

Daarbij denk ik dan aan high end hotels zoals het Waldorf Astoria hotel in Amsterdam of bijvoorbeeld het Hilton Opera hotel in Parijs. Als je naar dat laatste hotel kijkt voor een kamer om oudejaarsavond te vieren, dan kan je een superior kamer boeken voor 80.000 punten.

hilton punten
80.000 punten voor een overnachting!

Als je dan de normale rate bekijkt voor dezelfde kamer, dan zit je op een prijs van iets meer dan 1200 euro voor diezelfde overnachting! Door te gebruik te maken van deze promotie zou je dus bijna 500 euro kunnen besparen op de overnachting. Okay dit is een extreem voorbeeld, maar het geeft wel aan dat je profijt kan halen uit dit soort promoties. Het ligt er maar aan hoeveel geld je wilt uitgeven…

Reacties

  1. Alias zegt

    Er zijn gelukkigen onder ons die (maximaal) 160.000 mogen kopen en in totaal 320.000 kunnen bijschrijven.
    De hoeveelheid punten die een overnachting kost varieert per seizoen/periode. Daarnaast kan het voorkomen dat het specifieke hotel op bepaalde data niet de optie biedt voor het boeken op “Points” of “Points & Money Rewards™ “. Iets om rekening mee te houden wanneer je een reis gaat uitstippelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *