HHonors Status Match1 min leestijd

Koop HHonors punten met 80% bonus

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is weer mogelijk bij HHonors een status match aan te vragen. Tot en met 30 juni kan je via de speciale website (klik) een verzoek indienen om een upgrade van je HHonors niveau te krijgen als je elite status hebt bij een andere keten. Vul simpelweg je naam, email en HHonors nummer in en upload het vereiste bewijs van je status bij de concurrent. Indien gematched is je status geldig tot en met 31 maart 2018.

HHonors status match
HHonors zegt ‘any’ programma te matchen

In aanmerking komende programma’s

Volgens het speciale formulier komen elite leden van Choice Privileges, Hyatt Gold Passport, IHG Rewards, Marriott en Starwood Preferred Guest zeker in aanmerking. Je kan ook voor ‘other’ kiezen en misschien je Best Western, Club Carlson of Le Club Accor status gebruiken. Traditioneel matched een HHonors status match tot en met top tier Diamond.

HHonors status match
HHonors status match

Bewijs

Om je status te bewijzen vraagt HHonors een screenshot van je account of scan van je lidmaatschapskaart te uploaden. Ook moet je een bewijs versturen dat laat zien dat je de afgelopen 12 maanden bij je keten hebt verbleven. Dit kan door middel van een screenshot van je account statement of hotel folio, zolang je naam en lidmaatschapsnummer zichtbaar zijn.

Voorwaarden

Volgens de volledige voorwaarden voor deze HHonors status match is de promotie gericht en alleen bestemd voor leden die de uinodiging hebben ontvangen. Toch kan het geen kwaad te proberen te matchen als je binnenkort wat overnachtingen bij de Hilton groep hebt.

HHonors status match
Volledige voorwaarden

Volgens de voorwaarden is de status geldig t/m 2017 terwijl de pagina 2018 vermeldt. Heb je een match aangevraagd, laat dan in de reacties of het forum weten hoe het is afgelopen!

Reacties

  1. Sarah zegt

    It’s a match! Op 31 maart vervolledigde ik de aanvraag met een screenshot van mijn IHG Platinum Elite kaart en earnings afschrift en op 8 april ontving ik de bevestiging van mijn nieuwe HHonors Diamond status, geldig tot 31 maart 2018. Ik had de uitnodiging tot match niet persoonlijk ontvangen maar blijkbaar vormt dit geen bezwaar. De timing is top want ik heb een 5-weekse USA trip in het vooruitzicht. Hilton brands, here I come!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *