SPG Hot Escapes Week 14

spg hot escapes

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke woensdag zijn er op de website van SPG, Starwood Preferred Guest, de zogenaamde “SPG Hot Escapes” te vinden. Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken, met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

spg hot escapes

 

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden want als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes

In totaal staan er deze week amper 10 hotels op de kaart:

  • Azië: 2 hotels
  • Europa: 2 hotels
  • Noord-Amerika: 6 hotels
spg hot escapes
Het worden elke week minder hotels…

Deze week is er dus amper keuze qua hotels…

spg hot escapes
Overzicht van het kleine aanbod

Nog minder dan vorige week want er staan zelfs geen hotels op de lijst in de Benelux en er staan in Europa slechts 2 hotels in de promo.

spg hot escapes
De 2 “featured” hotels in Europa

 

Op de lijst staan deze week ook slechts 2 hotels uit Azië, eentje op het eiland Bali en het andere in Thailand. Deze kunnen eventueel interessant zijn als je tijdens de komende 6 weken een trip hebt gepland en nog geen hotel hebt geboekt voor die bestemmingen.

spg hot escapes

 

spg hot escapes

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen, alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines, dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Deze deals zijn een paar uur geleden verschenen en je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten of door een bezoekje te brengen aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *