IHG Dubbele Miles Promotie

ihg dubbele miles

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG (InterContinental Hotel Group) heeft een nieuwe promotie die loopt vanaf 1 juni waarmee je dubbele miles kan verdienen!

ihg

IHG Dubbele Miles

Let er wel op dat deze promotie enkel geldt voor IHG leden die in hun profiel hebben aangegeven dat ze mijlen willen verdienen als ze verblijven in IHG hotels. Wat mij betreft is dit niet zo’n slimme keuze omdat je meer punten dan mijlen kan verdienen.

ihg
Je moet in je profiel selecteren of je punten of miles wilt verdienen

Degenen die ervoor gekozen hebben om punten te verdienen, kunnen deelnemen aan de IHG Accelerate promotie waar we eerder over schreven en waarbij voor sommige leden tussen de 70.000 en 100.000 punten te verdienen vallen.

Net zoals de Accelerate promotie loop de promotie voor dubbele mijlen vanaf 1 juni tot en met 31 augustus, maar let er wel op dat het maximum aantal mijlen wat je kan verdienen beperkt is tot 10.000! Het wordt al meer minder interessant op deze manier, maar tenzij je écht niks hebt aan IHG punten, dan zou je mijlen kunnen sparen… De rest van de voorwaarden van deze dubbele miles promotie zijn terug te vinden op de pagina van de promo.

Indien je toch beslist om jezelf te registreren voor deze dubbele mijlen promotie, dan kan je mijlen verdienen bij de volgende airlines:

ihg
Een redelijk aanbod qua airlines

Zoals je kan zien, is IHG niet gebonden aan bepaalde alliantie en zijn er airlines terug te vinden uit alledrie de grote allianties (OneWorld, SkyTeam en Star Alliance).

Persoonlijk zou ik niet registreren voor deze promotie omdat ik véél liever punten verdien bij IHG. Stel je haalt het maximale uit deze promotie, wat krijg je dan? 10.000 mijlen, nou daar kom je niet zo ver mee. Maar stel dat je 10.000 punten verdient, dat kunnen 2 gratis overnachtingen zijn tijdens de IHG Point Breaks!

Ik zou het veel fijner vinden als IHG dezelfde manier zou hanteren als Hilton doet, je kan daar namelijk “double dippen”. Dit houdt in dat je voor eenzelfde overnachting zowel punten als airmiles verdient, het zijn niet altijd veel miles maar alle beetjes helpen als het gaat om sparen van miles!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *