Vorige Week Op InsideFlyer NL

Insideflyer

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De weken vliegen voorbij en het is alweer bijna juni, de zomer staat voor de deur als is daar momenteel weinig van te merken. Dat is waarschijnlijk de voornaamste reden dat veel van onze redacteurs en forumleden op reis zijn, ik geef ze geen ongelijk!

Insideflyer
Onze redacteur Theo op weg naar Bangkok in Qatar Airways business class!

Degenen die achter blijven zijn volop bezig met de voorbereiding van examens of lopen gestrest rond door deadlines op kantoor, daarnaast proberen we wekelijks leuke content te brengen op InsideFlyer NL. Een klein bedankje deze week aan Kilian die ons heeft bijgestaan door een lading artikelen te schrijven, bedankt kerel!

Insideflyer

Newsletter

Zoals jullie in het vorige weekoverzicht konden lezen waren we druk bezig met de newsletter van InsideFlyer en sinds gisteren is deze een feit! Jullie zullen voortaan wekelijks een nieuwsbrief van ons ontvangen met daarin een kort overzicht van wat er de week voordien is verschenen op de voorpagina.

Insideflyer
De eerste nieuwsbrief is een feit!

Promoties

Elke week verschijnen er verschillende promoties op de voorpagina van InsideFlyer, steeds van verschillende hotels of airlines en we proberen zo goed mogelijk om deze voor jullie op een rijtje te zetten. Zo waren er promoties van Accor en Air Berlin, waarbij je extra punten of miles kon verdienen.

Accor promotie voor extra punten

Lounges

We berichten vorige week over twee lounges, namelijk de nieuwe lounge op Brussels Airport genaamd The Suite en de verbetering aan de business class lounge van Cathay Pacific, genaamd The Pier. Wie verblijft er tijdens het reizen niet graag in een lounge?

Insideflyer
Laat ons iets weten wanneer je deze lounge hebt bezocht

Loyaltyprogramma’s

Aangezien InsideFlyer een website is die vooral inspeelt op de noden en behoeften van frequente reizigers, proberen we jullie op de hoogte te houden van de laatste veranderingen op het gebied van loyaltyprogramma’s want soms is het moeilijk bij te houden wat er allemaal gebeurt in het frequent flyer wereldje.

Insideflyer
Hebben jullie gelezen over de veranderingen bij Wyndham Rewards?

Zo schreven we over de veranderingen in het Wyndham Rewards programma wat nu verschillende elite status tiers heeft gekregen, de aanpassingen bij Delta Comfort+ en de aankomende veranderingen bij Miles & More met betrekking tot de taksen en tarieven van award tickets.

Om in de vakantiesfeer te blijven voor degenen die nu aan het genieten zijn of in vakantiestemming te komen voor zij die nog op vakantie moeten vertrekken, sluiten we dit weekoverzicht af met een review van het InterContinental hotel op Bali waar ondergetekende zijn 40e verjaardag vierde. Het leven begint pas als je 40 wordt is me verteld, nou dat was zeker een feit in dit hotel, wat was dit genieten!

Insideflyer
Schitterend decor in het InterContinental hotel op Bali

Het schema van deze week staat weer mooi ingepland dus jullie kunnen 3 keer per dag een artikel van ons verwachten! Bij deze wensen we iedereen een fijne week toe!

InsideFlyer NL Team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *