Brussels Airlines opent nieuwe The Suite Lounge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Brussels Airlines heeft een nieuwe lounge geopend op haar hub Zaventem. Passagiers die vanaf de B-pier vertrekken (o.a. korte- en middellangeafstandvluchten naar non-Schengen bestemmingen zoals Rusland, Tel Aviv en het VK en vluchten naar de VS en Canada) kunnen voortaan terecht in The Suite lounge. Deze lounge is verdubbeld in oppervlakte vergeleken met de vorige lounge en biedt van 05:00 tot 21:00 plaats aan 160 passagiers van Brussels Airlines en Star Alliance partners. Op piekmomenten kan de lounge uitgebreid worden voor 100 extra passagiers.

IMG_2260
De entree van de lounge bevindt zich in Pier B

Faciliteiten

Net als bij Brussels Airlines’ Europese lounge ‘The Loft’ is ook The Suite ontworpen met een Belgisch karakter. Zo is er vanzelfsprekend een aanbod aan Belgische bieren van de tap en versnaperingen, Belgische lectuur en kunst van René Magritte.

Naast voldoende zitgelegenheid en het buffet met saladebar biedt de lounge een business center, stilteruimte en een relaxhoek met genoeg leesmateriaal. Natuurlijk is overal wifi beschikbaar.

Toegang

The Suite lounge is toegankelijk voor Business Class (Bizz&Class bij SN) passagiers van Brussels Airlines en Star Alliance partners en Star Alliance Gold leden reizend met Star leden (inclusief 1 gast). Miles&More HON Circle (voor wie een aparte ruimte is) en Senator leden mogen naast één gast ook kinderen onder 18 meenemen. Frequent Traveller leden krijgen ook toegang indien zij met Star Alliance vliegen, maar mogen geen gast meenemen. Passagiers met een Flex&Fast ticket van Brussels Airlines kunnen tegen betaling van €25 toegang krijgen.

Conclusie

De nieuwe lounge van Brussels Airlines ziet er erg mooi en functioneel ontworpen uit. Zelf was ik al erg onder de indruk van het design en food&beverage aanbod in The Loft en ik kan niet wachten ook The Suite uit te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *