Air Berlin Dubbele Miles Promotie

air berlin

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Afgelopen zondag was er nog een deal bij Air Berlin voor goedkope vluchten en nu is er weer een promotie waarmee je dubbele miles kan verdienen op bepaalde routes van Air Berlin. Let er wel op dat je snel moet boeken want deze promotie loop maar tot en met 31 mei.

air berlin

Het gaat om vluchten tussen Duitsland en de Verenigde Staten, waarbij je zowel in economy als in business class dubbele miles kan verdienen. Om deel te nemen aan deze promotie dien je jezelf wel te registreren en dit kan via deze link indien je al lid bent van het Topbonus loyaltyprogramma van Air Berlin. Indien je nog geen lid bent, dan moet je jezelf inschrijven om miles te verdienen en dit kan je doen via de website van het TopBonus programma.

De vluchten retourvluchten zijn te boeken tot en met 31 mei en de promotie is enkel geldig voor alle vluchten tot en met 30 juni. Het gaat om de volgende routes:

  • Berlin – Chicago
  • Berlin – New York
  • Düsseldorf – Boston
  • Düsseldorf – Fort Myers
  • Düsseldorf – Los Angeles
  • Düsseldorf – Miami
  • Düsseldorf – New York
  • Düsseldorf – San Francisco
air berlin
Enkel op deze routes zijn de dubbele miles te verdienen!

Ik heb een aantal routes bekeken of er interessante deals bij zaten, maar er zitten absoluut geen prijzen tussen waarvan je mond zal open vallen, kijk zelf maar hier onder.

Een retourtje van Düsseldorf naar New York in economy kost je al snel 560 euro in de periode van de promotie, niet écht goedkoop te noemen.

air berlin
DUS-JFK is wel goedkoper te boeken

Indien je graag een bezoek brengt aan Chicago, dan zijn de prijzen gunstiger te noemen want voor 370 euro vlieg je retour.

air berlin
Van Berlijn naar Chicago is wel interessant

Vanaf Düsseldorf kon ik op de site van Air Berlin slechts 1 vlucht vinden tijdens de periode dat de promotie voor dubbele miles loopt en dan is het meteen voor een verblijf van meer dan 2 weken en je moet volgende week al vertrekken…

air berlin
Slecht één aanbieding naar San Francisco

Indien je nog een last minute retourvlucht naar Los Angeles wil boeken, dan is dit misschien een leuke kans voor je. Supergoedkoop is het niet, maar voor 608 euro vlieg je heen en terug richting LAX vanaf Düsseldorf.

air berlin
Naar Los Angeles is er een groter aanbod

Ook deze promotie is onderhevig aan een aantal voorwaarden en deze zijn na te lezen op de pagina van de promotie.

Ben jij van plan om een vlucht te boeken tijdens de promotie van Air Berlin? Laat het ons dan zeker weten of je eventueel nog een andere goede prijs hebt gevonden, dit kan je doen door een reactie achter te laten bij dit artikel of via het forum van InsideFlyer NL.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *