SPG Hot Escapes Week 21

Hotel Des Indes Den Haag

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke woensdag zijn er op de website van SPG, Starwood Preferred Guest, de zogenaamde “SPG Hot Escapes” te vinden. Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken, met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

spg hot escapes

 

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden want als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes

In totaal staan er deze week 76 hotels op de kaart, een pak meer dan vorige week en verspreid over heel wat continenten:

  • Afrika: 2 hotels
  • Azië: 30 hotels (29 plus 1 in China)
  • Europa: 22 hotels
  • Mexico: 1 hotel
  • Midden-Oosten: 3 hotels
  • Noord-Amerika: 18 hotels

spg hot escapes

 

Het aanbod qua hotels is zo’n beetje gelijk verspreid over de verschillende continenten en het is mooi dat het aanbod in Europa deze week groter is geworden.

spg hot escapes

 

In de Benelux staat er zelfs 5 hotels op de lijst, waarvan 4 in België en 1 in Nederland. Het hotel in Nederland is het bekende Des Indes hotel in Den haag wat tijdens deze promotie te boeken is aan 113 euro per nacht. Ik verbleef er enige tijd geleden en schreef er toen een review over mijn belevenis van het verblijf.

spg hot escapes
Een aantal goeie deals in België deze week
spg hot escapes
Hotel Des Indes in Den Haag is zeker een bezoek waard!

Daarnaast zijn er een aantal “Featured Deals” in Europa deze week en het zijn betere deals dan vorige week, toen er prijzen tot 369 euro tussen stonden! Dit keer bedraagt de hoogste prijs 144 euro en dit is voor een overnachting in Le Méridien Etoile hotel in Parijs. Daarnaast kan je voor je 98 euro het Sheraton op Frankfurt airport boeken wat interessant kan zijn indien je een vroege vlucht vanuit Frankfurt hebt de volgende dag. Behalve deze 2 hotels, staan er ook 2 hotels uit België tussen die je eerder hierboven ook kon zien.

spg hot escapes
De zogenaamde “featured deals” in Europa deze week

 

 

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen, alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines, dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Deze deals zijn een paar uur geleden verschenen en je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten of door een bezoekje te brengen aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *