Hampton by Hilton Amsterdam East geopend2 min leestijd

Hampton by Hilton Amsterdam East

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De hotelmarkt in Amsterdam is sterk aan het groeien. De laatste jaren zijn er hotels zoals het W en het Waldorf Astoria bijgekomen in de hoofdstad. Deze bekende hotels zijn van de hoge luxe categorie met eenzelfde prijsniveau. Maar ook in het middensegment zijn ontwikkelingen. Met de opening van het 3 sterren Hampton by Hilton Amsterdam East net een week geleden is er een nieuwe, betaalbare uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam bij, net buiten het centrum. Insideflyer.nl nam een kijkje in het nieuwe hotel.

Hotel en kamers

Het Hampton by Hilton Amsterdam East is gelegen in een voormalig bedrijfspand. Het hotel kent 75 kamers in drie categorieën: queen, twin en queen met slaapbank voor 2 personen. Voor families is er een aantal connecting rooms beschikbaar.

Deze diashow vereist JavaScript.

Alle kamers zijn fris en modern ingericht en ruim voor standaard kamers. Naast het signature Hampton-bed zijn er een bureaustoel en kleine tafel, TV en zitje aanwezig in alle kamers.

Ook de badkamer is modern met een inloopregendouche.

Deze diashow vereist JavaScript.

Voorzieningen

Het hotel biedt al haar gasten gratis wifi. Daarnaast is er, onderdeel van de Hampton formule, gratis ontbijt voor alle gasten. Hierbij is er een prima aanbod van zowel koude als warme gerechten.

Deze diashow vereist JavaScript.

Verder is er geen restaurant aanwezig, maar gasten kunnen bij de receptie terecht aan de bar voor drankjes, simpele gerechten of 24/7 snacks.

Deze diashow vereist JavaScript.

Sporten is mogelijk in de fitnessruimte. Het hotel heeft ook een eigen indoorparkeerplaats voor €25 per dag.

Hampton by Hilton Amsterdam East
Fitnessruimte

Locatie

Het Hampton by Hilton Amsterdam East is gelegen in een woonwijk aan de Panamalaan. Hierdoor is de omgeving erg rustig. Een deel van de kamers kijkt uit op de binnenplaats, de rest op de doorgaande weg en spoor. Door de dubbele ramen zal geluidsoverlast waarschijnlijk geen probleem zijn.

Hoewel het hotel niet in het centrum ligt, is het toch een goede uitvalsbasis. Tramhalte Rietlandpark ligt op 2 minuten lopen en je bent binnen 10 minuten op Amsterdam Centraal.

Conclusie

Heb je niet de behoefte aan een luxe hotel bij een bezoek in Amsterdam en hoef je niet per se in hartje centrum te zitten? Dan is het Hampton by Hilton Amsterdam East een prima optie. Het hotel biedt moderne kamers en prima voordelen zoals gratis ontbijt en wifi. Door de locatie ben je met het OV snel bij verschillende bezienswaardigheden.

Flexibele rates zijn er vanaf €120. HHonors Discount Advance Purchase tarieven zijn er vanaf €99 op dit moment. Voordelen voor HHonors Gold en Diamond leden zijn bij Hampton beperkt tot 250 bonus punten of een snack en non-alcoholisch drankje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *