KLM Nieuwe Samenwerking Pointshound + 2.500 FB Miles

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij het begin van Insideflyer schreven we al over Pointshound, een website waarbij je bij het boeken van hotelovernachtingen frequent flier miles kunt verdienen! KLM heeft besloten om samen te werken met Pointshound, waarbij je nu zowel miles kunt sparen bij overnachtingen als miles kunt besteden voor korting. Bij je eerste overnachting krijg je 2.500 extra Flying Blue Miles.

KLM & Pointshound

PointsHound is een Online Travel Agent (OTA) waarbij je hotelovernachtingen kunt boeken over de gehele wereld. Nieuw met de samenwerking met KLM is dat je ook miles kunt besteden voor korting. Zo kun je bijvoorbeeld 700 Flying Blue miles inleveren samen met €119,- voor een overnachting in het Max Brown Hotel Museum Square. Bij je overnachting kun je nu ook 2.500 extra Flying Blue miles krijgen, als je kiest voor het ontvangen van Flying Blue miles i.p.v. te besteden. Hiervoor moet je boeken voor woensdag 15 juni 2016.

PointsHound & KLM Flying Blue

Inloggen op de PointsHound website kun je doen met je KLM Flying Blue inloggegevens. Blijkbaar heeft PointsHound direct toegang tot de gegevens van Flying Blue. Voor zover ik kan ontdekken is de KLM versie van de website niet gekoppeld aan de reguliere website versie. De elite-levels die je op de normale PointsHound website hebt, kun je niet gebruiken voor deze KLM versie.

Controleer altijd ook de prijzen bij andere Online Travel Agents alvorens je boekt. Het kan wel eens voorkomen dat je extra betaald voor de Flying Blue miles, waardoor dit een minder goede deal is. Is de prijs ongeveer gelijk of goedkoper, dan kun je mooi extra Flying Blue miles sparen. Op de reguliere versie van de website kun je ook sparen voor bijvoorbeeld American Airlines, Finnair of (ook) Flying Blue. Aanmelden voor de reguliere versie kan hier, waarbij je 500 extra miles krijgt bij je eerste boeking.

Ga jij gebruik maken van deze website en/of promotie?

Reguliere Partners PointsHound
Reguliere Partners PointsHound

Reacties

  1. Vincent zegt

    Wat is het goedkoopste hotel op Pointsshound? In Warsaw is er bijvoorbeeld eentje voor $37 die 2600 miles oplevert, of 1,42CPM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *