IHG Rewards Club flash sale, 100% bonuspunten

Intercontinental Hotel Amstel in Amsterdam

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De IHG Rewards Club heeft zopas een flash sale gestart waarbij de punten die je aankoopt verdubbeld worden. De actie loopt maar voor 96 uur, snel zijn is dus de boodschap!

Je kan tot 60.000 punten kopen, met de bonus erbij krijg je dus 120.000 punten. Wie echter eerder dit jaar reeds punten aankocht zal merken dat het eerder aangekochte puntenaantal afgetrokken wordt van het maximum dat je nu kan kopen.

IHG Rewards Club flash sale

Als je voor het maximum aan punten gaat kost de aankoop je $690 of ongeveer €620. Wie deze punten daarna een beetje verstandig gebruikt, zo zijn er de Pointbreaks voor slechts 5.000 punten per overnachting, kan zeker zijn of haar investering ruimschoots terugverdienen.  Maar zelfs zonder de Pointbreaks kan je in de duurdere hotels van de keten, denk maar aan de InterContinental hotels in de grote wereldsteden, met je punten voordelig verblijven. Natuurlijk hoef je niet voor het maximum te gaan, zo kan je gewoon je account aanvullen om net genoeg punten te hebben voor een paar overnachtingen die je al gepland had.  Je kan hier de punten aankopen.

IHG Rewards Club flash sale
show me the points!

De voorwaarden

Heel veel regeltjes zijn er niet verbonden aan deze actie.

  • de aangekochte punten tellen (vanzelfsprekend) niet mee om een hogere status binnen het IHG Rewards Club programma te behalen.
  • eerder aangekochte punten worden zoals reeds vermeld in mindering gebracht van het aantal punten dat je nu kan aankopen.
  • de flash sale actie loopt nog tot zaterdagmorgen 7:00.

Ben jij van plan om van deze actie gebruik te maken? En waar wil je met je punten heen? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen dus laat het ons weten hieronder of in het IHG luik van ons forum!

Bedankt trouwens aan forumlid Alias om ons in de IHG Accelerate thread attent te maken op de sale.  Als je zelf een sale opmerkt die we nog niet vermeld hebben, aarzel dan zeker niet ons te contacteren, zo kunnen alle leden mee profiteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *