Review: Narbutas Verslo Klubas – Business Lounge Vilnius Airport3 min leestijd

Review: Narbutas Verslo Klubas – Business Lounge Vilnius Airport

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Na een mooie reis door Letland en Litouwen is het tijd om huiswaarts te gaan. Vanuit Vilnius reis ik via Riga en Parijs terug naar Nederland. Op de heenweg heb ik gebruik kunnen maken van de Business Lounge op het vliegveld in Riga, helaas was er geen tijd op de terugweg omdat nogmaals te doen. Wel kon ik bij de start van de terugreis gebruik maken van de Narbutas Verslot Klubas – Business Lounge op de luchthaven van Vilnius Airport. In dit artikel schrijf ik mijn review van deze lounge in Vilnius.

Vilnius Airport

De luchthaven van Vilnius is niet zo heel groot. Bij binnenkomst links vind je de incheckbalies van onder meer AirBaltic. Zodra je je eventuele ruimbagage hebt ingecheckt kun je verder naar de security waar ook een ‘Fast Track’ is. Reizigers in Business Class kunnen hier onder anderen gebruik van maken. Na de security checks kom je in het shoppinggebied waar je gelijk naar links kunt met de trap omhoog of met de lift. Je komt dan uit bij de Narbutas Verslo Klubas, de Business Lounge op deze luchthaven.

Deze diashow vereist JavaScript.

Entree

Zodra je op de juiste verdieping bent aangekomen kom je al snel bij de ingang van de Narbutas Verslo Klubas. Bij de ingang van de lounge staat een bord met uitleg welke passagiers toegang hebben. Premium en elite passagiers van onder meer Aeroflot, airBaltic, Turkish Airlines, Lufthansa en Brussels Airlines hebben gratis toegang. Deze lounge is ook aangesloten bij Priority Pass, Diner Club International en Privilege Card.

Review: Narbutas Verslo Klubas – Business Lounge Vilnius Airport

Aan de balie dien je je boardingpass te laten scannen en dan mag je naar binnen. Bij binnenkomst wordt er internationale lectuur aangeboden.

Review: Narbutas Verslo Klubas – Business Lounge Vilnius Airport

Faciliteiten

Het was nog erg vroeg in de ochtend toen ik deze lounge bezocht. Het was dan ook nog lekker rustig. De lounge vrij groot als je het vergelijkt met de grootte van de luchthaven zelf. De Narbutas Verslo Klubas Business Lounge oogt erg nieuw. Er is gewerkt met frisse rustige kleuren, wat een prettige uitstraling creëert. Er zijn verschillende zitgedeeltes waar je ofwel alleen rustig kunt zitten, of eventueel met je gezelschap kunt plaatsnemen.

Deze diashow vereist JavaScript.

In de lounge is een buffet opgesteld dat bestaat uit verschillende kleine snacks. In de koelkast die bij het buffet geplaatst is kun je kiezen uit verschillende maaltijden. De keuze is best ruim en bestaat uit broodjes, grote salades en yoghurt. De salades en broodjes zijn best groot en zien er vers uit. Er zijn ook verschillende dranken, zowel non-alcoholisch al alcoholisch verkrijgbaar. Een leuke extra vond ik dat er een ijscokar stond waar je ook uit verschillende ijsje kon kiezen. Wel nog wat vroeg voor mijn bezoek!

Deze diashow vereist JavaScript.

De lounge heeft verder een prima Wifinetwerk waardoor je nog prima kunt werken. Achterin de lounge bevinden zich nog de toiletten en ook de computercorner.

Deze diashow vereist JavaScript.

Artikelenreeks

Tijdens mijn reis naar Litouwen en Letland ben ik dus vertrokken vanuit Amsterdam. Onderweg heb ik gebruik gemaakt van verschillende faciliteiten, maar ook verschillende plekken bezocht. Om jullie een beeld te geven van lounges, hotels en vluchten heb ik de volgende artikelen geschreven:

Beeldmateriaal: MdTurck

Overzicht

Publicatie Datum

15 June 2019

Voordelen

- Mooie moderne lounge
- Dicht bij de security en gates
- Prettige zitgelegenheid
- Lekker maaltijden zoals salades en broodjes

Nadelen

- Geen douche gelegenheid
- Weinig medewerkers zichtbaar

Sfeer

Service

Ruimte

Voorzieningen

Eten+Drinken

Value

Algemene Waardering

Conclusie

De lounge is erg comfortabel, ziet er nieuw en modern uit. Het beschikt over prettige zitgelegenheden en heeft fijne functionaliteiten.
De maaltijden die beschikbaar waren zijn erg lekker en ook van goede kwaliteit en een mooie portie. Dit vond ik zeker een positief punt van deze lounge. Een leuke extra was de aanwezigheid van verschillende ijsjes in de lounge. Tijdens mijn bezoek heb ik verder weinig personeel gezien in de lounge, de medewerker bij de balie was ook meer weg dan aanwezig.

3 min leestijd">
3.5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *