Krijg 60% bonusmiles bij aankoop van Alaska miles2 min leestijd

Alaska

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Alaska Airlines heeft momenteel weer een promotie lopen waarbij je tot wel 60% aan bonusmines kunt verdienen. Deze promotie loopt t/m 21 mei 2023. Je hebt dus nog even de tijd om van deze promotie te profiteren. Vorig jaar schreven we een reeks artikelen hoe je Alaska miles het beste kunt inzetten. Een introductie van dit artikel vind je hier. Daarnaast is het nu een goed moment om Alaska miles te besteden aangezien er een devaluatie in de lucht hangt.

Koop Alaska MileagePlan miles met 60% bonus

Alaska Airlines heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je tot wel 60% bonus miles krijgt op de aankoop van MileagePlan miles. Tot en met zaterdag 21 mei 2023 krijg je namelijk een bonus als je het volgende aantal miles aanschaft:

  • Bij aankoop van 3.000 tot 19.000 miles krijg je een bonus van 40%,
  • Bij aankoop van 20.000 tot 39.000 miles krijg je een bonus van 50%,
  • Bij aankoop van 40.000 tot 100.000 miles krijg je een bonus van 60%.

Daarnaast biedt Alaska Airlines deze keer iets extra’s. Als je tijdens deze promotie miles koopt krijg je later dit jaar een aanbod om miles te kopen met een bonus van 70%. Deze promotie zal lopen van 5 t/m 30 oktober.

Alaska miles kopen

Als je het maximale uit deze promotie haalt kun je 160.000 miles kopen voor $ 2.956,25 (omgerekend ongeveer € 2.895). Dat is een redelijk goede waarde en zeker als je bedenkt dat Alaska Airlines in het verleden miles verkocht met maximaal 40% bonus. Echter heb ik ook wel eens een bonus van 70% langs zien komen. De hoogte van de bonus kan echter wel verschillend zijn per persoon. Log dus eerst even in om te kijken welke bonus je krijgt aangeboden.

Is dit interessant?

Alaska MileagePlan is nog steeds een van de betere loyaliteitsprogramma’s. Alaska tradt namelijk op 31 maart 2021 toe tot Oneworld en ondertussen kun je op steeds meer maatschappijen binnen de alliantie miles besteden. Eerder schreven we al uitgebreid over het besteden van Alaska miles op Iberia vluchten en Royal Air Maroc. Ook publiceerde Alaska dit jaar awardtabellen voor Malaysia Airlines. Meer hierover lees je in dit artikel. Deze laatste bleek helaas niet bepaald een goede deal te zijn. Ook werd het vorig jaar al mogelijk om miles in te zetten op Qatar Airways. Verder kun je tot nu toe je miles besteden op de volgende maatschappijen binnen Oneworld:

  • American Airlines
  • British Airways
  • Cathay Pacific
  • Finnair
  • Japan Airlines
  • SriLanken
  • Qantas.

Cathay Pacific blijft een interessante maatschappij om je Alaska miles aan te besteden. Zo vlieg je First Class voor 70.000 miles vanuit Hong Kong naar New York. Meer hierover kun je lezen in dit artikel. Ook Japan Airlines en Qantas zijn interessant. Het is echter nog maar de vraag voor hoelang dit nog mogelijk is aangezien het programma met nieuwe regels komt.

Cathay Pacific Business Class A350-1000 Hong Kong Amsterdam
Cathay Pacific A350 business class. (bron: InsideFlyer)

Naast Oneworld maatschappijen kun je ook Alaska miles besteden op vluchten met Aer Lingus, Condor, Fiji Airways, Hainan Airlines, Icelandair, Korean Air, LATAM Airlines en Singapore Airlines.

Uitgelichte afbeelding: Alaska

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *