Dit waren de best gelezen artikelen van 20194 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het jaar 2019 is bijna ten einde. Een goed moment om terug te kijken op wat we allemaal bereikt hebben dit jaar. Stiekem toch altijd best wat waar je trots op mag zijn, als je er maar even bij stil staat natuurlijk. Voor InsideFlyer was 2019 in ieder geval een succesvol jaar waarin we weer meer lezers mochten verwelkomen dan in 2018. In dit artikel een overzicht van de best gelezen artikelen van dit jaar.

Forum populair

Het InsideFlyer Nederland Forum blijft populair. We mogen regelmatig nieuwe leden verwelkomen. Bovendien wordt het openbare forum vaak bezocht door niet-leden. Topics over bijvoorbeeld Flying Blue, Premium fares en miles sparen met creditcards (bijvoorbeeld American Express) zijn zeer populair. Alhoewel error fares en super deals minder vaak voorkomen en snel weg zijn, proberen we hier op de Frontpage toch zo veel mogelijk aandacht aan te besteden. Qua lezersaantallen staat het forum boven welk artikel dan ook.

Visa en Seat Guides

Regelmatig schrijven we over (veranderingen van) visa voor diverse landen die relevant kunnen zijn voor de Nederlandstalige reiziger. Het artikel over het Surinaamse e-visum deed bijvoorbeeld redelijk wat stof opwaaien, zo blijkt uit de reacties onder het artikel.

Onze Seat Guides zijn na het Forum ook goed gelezen. Denk bijvoorbeeld aan de Best Seat Guides over KLM en Transavia. Ook artikelen over stoelopties bij diverse airlines zijn in trek.

KLM Best Seat Guide
De KLM Best Seat Guide is een van de best gelezen artikelen (Bron: KLM)

KLM en Boeing 747

Met KLM en Transavia als home carriers is het niet verrassend dat er veel interesse is in Flying Blue. Nieuws, promoties, deals en handleidingen over het frequent flyer programma van Air France en KLM (en Air Calin, Kenya Airways, Tarom en Transavia) komen bij InsideFlyer vaak voorbij. Een van de populairdere artikelen ging bijvoorbeeld over tips bij het sparen van XP met Flying Blue.

Ons artikel over de Boeing 747 routes van KLM was ook zeker geliefd en kreeg veel aanvullingen vanuit de lezers. Ook de pensioenplannen van de jumbojet van KLM werd nauw door jullie gevolgd. Nieuws over de Boeing 747 was overigens zeer gewild, ongeacht de airline. Van alle vliegtuigen lijkt dit toestel favoriet bij veel lezers.

Boeing 747 van KLM (Bron KLM)
Boeing 747 van KLM (Bron KLM)

Schiphol

Met Schiphol als grootste luchthaven van het land komt ook AMS regelmatig in het nieuws. Zo schreven we over de uitbreidingsplannen van de luchthaven, maar ook over de beperkte groei. Recentelijk schreven we bijvoorbeeld nog een handig artikel over alle lounges die te vinden zijn op de nationale luchthaven

Nieuwe dienstregeling Schiphol zorgt voor concurrentie KLM en nieuwe hub voor low-cost maatschappij
Nieuwe dienstregeling Schiphol zorgt voor concurrentie KLM en nieuwe hub voor low-cost maatschappij

InsideFlyer Essentials

Een tijdje geleden schreven we een artikel over de InsideFlyer Essentials. Hier geven we een mooi overzicht van de handigste artikelen voor jou als frequent flyer. Denk bijvoorbeeld aan handleidingen en tips om Miles te sparen bij uiteenlopende frequent traveler programma’s. Het artikel wordt steeds ge-updatet als er nieuwe relevante content beschikbaar komt. Het loont dus zeker de moeite om af en toe terug te kijken in het artikel!

InsideFlyer Premium Membership en Adventskalender

Tot slot nog twee projecten waar InsideFlyer dit jaar veel in investeerde: het Premium Membership en de Adventskalender. Voor beide projecten is achter de schermen lange tijd hard gewerkt. Het heeft ook veel nieuwe samenwerkingen opgeleverd waar we heel trots op zijn. 

Voor het InsideFlyer Premium Membership werkten we o.a. samen met KLM (Bron: KLM)

2020

Dit jaar was zeker niet zo succesvol geweest zonder jullie als lezers en natuurlijk de partners waar we mee samenwerken. Ik wil jullie dan ook allen van harte bedanken voor het bezoeken van InsideFlyer.nl in 2019. Hopelijk wordt 2020 weer een prachtig jaar vol bijzondere (zaken)reizen en een mooie status bij je favoriete loyaliteitsprogramma. Vanuit InsideFlyer hopen we ook weer waardevolle samenwerkingen aan te gaan met nieuwe partners. Ook in 2020 staat InsideFlyer weer garant voor nieuws, promoties, reviews, handleidingen, deals en nog veel meer voor de Nederlandstalige frequent traveler!

We keken ook al even vooruit naar de beste bestemmingen voor 2020.

Namens het gehele InsideFlyer Nederland team wil ik iedereen graag een goede jaarwisseling en het beste voor 2020 wensen.

Reacties

  1. Tweettweettweet zegt

    Leuk artikel! Misschien een ander aardig idee: een enquête, waarin jullie inventariseren wat de bezoekers graag lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *