Transavia vliegt eerder naar Bilbao en Edinburgh vanaf Rotterdam1 min leestijd

Boeing 737 van Transavia aan de gate

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Transavia heeft eerder aangekondigd dat er drie nieuwe bestemmingen per ingang van het zomerseizoen komen vanaf Rotterdam / The Hague Airport. Het Spaanse Bilbao, het Schotse Edinburgh en het Italiaanse Perugia. De vluchten naar Bilbao en Edinburgh zullen echter eerder uitgevoerd gaan worden dan de oorspronkelijk geplande datum. De (vervroegde) vluchten naar Edinburgh, Bilbao en Perugia zijn vanaf heden te koop via de website van de luchtvaartmaatschappij.

Edinburgh

Uit het boekingssysteem van de luchtvaartmaatschappij blijkt dat de eerste vlucht naar Edinburgh vertrekt op 27 februari 2020. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de vluchten naar deze bestemming op 1 april 2020 zou starten. Deze vluchten worden tot 1 april op zondag en donderdag uitgevoerd. Vanaf 1 april zal dit op maandag, donderdag, vrijdag en zondag zijn. Voor de vluchten wordt een Boeing 737 ingezet.

Boeing 737 van Transavia (Bron: Air France - KLM)
Boeing 737 van Transavia (Bron: Air France – KLM)

Bilbao

De vluchten van Rotterdam naar Bilbao starten op 2 maart. Deze route zal vanaf die datum drie keer per week beschikbaar zijn. Namelijk op maandag, woensdag en vrijdag. Ook voor deze bestemming was het in eerste instantie de bedoeling om op 1 april te starten. In het komende zomerseizoen zal Transavia ook deze vluchten drie keer per week blijven uitvoeren. Ook op deze vluchten zal je de Boeing 737 tegenkomen.

Perugia

De vluchten naar Perugia starten wel volgens het originele plan. Dat is dus op 18 april 2020. Deze bestemming zal twee keer per week uitgevoerd worden, namelijk op woensdag en zaterdag. Naar deze Italiaanse stad zet Transavia ook een B737 in vanaf Rotterdam The Hague Airport.

Boeing 737 cabine van Transavia (Registratie: PH-HSF) (Bron: Transavia)
Boeing 737 cabine van Transavia (Registratie: PH-HSF) (Bron: Transavia)

Afbeeldingen ©Transavia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *