Winnaars InsideFlyer Advent Calendar 2021 bekend – Week 11 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Traditiegetrouw organiseerden we afgelopen periode weer de InsideFlyer Advent Calendar. Ook deze keer met diverse mooie prijzen. Dat is natuurlijk alleen maar mogelijk in samenwerking met onze partners Marriott Bonvoy, Hilton Honors, Bagtag, Holiday Extras, TopCashBack, PLAY en natuurlijk Qatar Airways. Lees snel verder om te zien of jij een van de winnaars bent van de InsideFlyer Advent Calendar.

InsideFlyer Advent Calendar

Elk jaar geven we prachtige prijzen weg tijdens de InsideFlyer Advent Calendar periode, maar deze keer overtroffen we opnieuw de vorige editie. Alle prijzen waren populair, maar vooral de vliegtickets van PLAY en de droomvakanties naar de Malediven met verblijf in het W Hotel en Sheraton waren zeer populair. InsideFlyer bedankt alle partners voor hun bijdrage aan de Advent Calendar.

Overigens blijft het dit jaar qua giveaways niet bij de kerstperiode. We begonnen het jaar goed met een New Year’s Giveaway in samenwerking met het Moxy Utrecht. Je maakte namelijk kans op een overnachting voor twee personen met ontbijt in deze mooie stad! En dit jaar kun je overigens nog meer giveaways en leuke prijzen verwachten. Houd onze website en social media vooral in de gaten!

InsideFlyer Advent Calendar 2021

Winnaars week 1

Maar nu over naar de winnaars van week 1! Per giveaway lees je hieronder wie er gewonnen heeft. InsideFlyer neemt persoonlijk contact op met alle winnaars om de prijs (digitaal) te overhandigen. Mochten we geen reactie krijgen zullen we opnieuw willekeurig een winnaar trekken. Gefeliciteerd aan alle winnaars!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *